Назад

Какъв е ключът към развитието на регионите в България - във фокуса на конференцията „Образование и бизнес: Региони“ на 10 май

БТПП за поредна година е сред Институционалните партньори на конференцията


Осмото издание на конференцията, организирана от Bulgaria ON AIR, ще събере експерти от различни сфери на социалното, регионалното и икономическото развитие. БТПП за поредна година е сред Институционалните партньори на конференцията.

Сътрудничеството между бизнеса и образованието е ключът към успешното развитие на отделните региони в страната. Но как местната власт и бизнес да развият предприемачеството сред младежите? Какви насърчителни мерки да предприемат? Как да развият талантите на учениците и студентите и как да ги задържат в региона – тези и още въпроси са във фокуса на осмото издание на конференцията „Образование и бизнес: Региони“, която се организира от националната телевизия Bulgaria ON AIR. Тя ще се проведе на 10 май 2018 г. от 16 часа в хотел Маринела, София.

Конференцията цели да фокусира вниманието на институциите, общините и бизнеса върху образованието като катализатор за регионалния икономически растеж. По време на събитието ще се обсъди и влиянието на дигиталните и иновативните технологии върху управлението и развитието на регионите. Водещ на конференцията ще бъде Мартина Ганчева, журналист от Bulgaria ON AIR, а сред панелистите на „Образование и бизнес: Региони“ ще бъдат експерти в социалното, регионалното и икономическото развитие. Провеждането на конференцията е част от мисията на Bulgaria ON AIR и цялата Investor Media Group да насърчава и разпространява проекти в подкрепа на образованието. Събитието е със свободен достъп, а желаещите могат да се регистрират на адрес: http://edu-business.info/.

 


26.04.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад