Назад

Предстоят Годишните награди за отговорен бизнес 2017

БТПП е партньор на събитието. Срокът за кандидатстване е до 31 януари 2018 г.


Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ за 15-а поредна година ще отличат усилията на частния сектор в шест категории, а всички номинирани проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите.

Състезанието отново обещава да бъде пределно оспорвано. БТПП е партньор на събитието.

За да даде възможност на всички желаещи да се включат в Наградите, БФБЛ удължава срока за кандидатстване до 31 януари 2018 г. включително. Кандидатствайте онлайн на уебсайта на Форума ТУК още сега.

В конкурса могат да се включат всички компании, опериращи у нас, независимо от размер, сфера на дейност и дали са членове на Форума или не.  Подаването на номинации е безплатно, а ние ви препоръчваме да прегледате допълнителната информация преди да пристъпите към попълване на формуляра.

Не пропускайте изключителния шанс да представите своите успешни КСО практики и програми пред бизнес общността и широката общественост и да утвърдите репутацията си на социално ангажирана компания.  

Вашите проекти в обществена полза ще бъдат оценени от авторитетно жури от признати професионалисти от различни области, а финалистите и победителите ще бъдат обявени на гала церемония на 26 февруари 2018 г. в София. Тази година забележителното събитие е част от програмата на българското председателство на Съвета на ЕС.

Не се колебайте да се свържете при въпроси за Наградите или начина на кандидатстване на office@bblf.bg и 02 986 5202.

Ако искате да подкрепите престижните Годишни награди за отговорен бизнес 2017, вижте спонсорските пакети и предимствата, които предлагаме на нашите поддръжници.


16.01.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад