Назад

БТПП бе домакин на среща с представители на Форум за балканско и черноморско сътрудничество



БТПП бе домакин на среща с представители на Форум за балканско и черноморско сътрудничество. Председателят Цветан Симеонов обсъди с Джанис Балакакис, председател на организационния комитет и Кристина Мангу, ръководител комуникации предстоящи събития, организирани от форума в Солун, Гърция. Събитията ще се състоят в периода 30 май – 1 юни 2018 г. и включват: бизнес форум на тема транспорт и конференция, насърчаваща трансграничното сътрудничество в региона на Балканите и Черно море. Очаква се участие да вземат 60% бизнес представители, 30 % на ниво институции и 5% участници от образователната сфера.

Повече информация за събитията ще намерите тук: www.balkansblackseaforum.org. Участието е свързано с такса https://www.eventora.com/en/Events/balkans-black-sea-cooperation-2018.

Българската търговско-промишлена палата ще бъде партньор на организаторите и може да окаже логистично съдействие при подготовка на участието. При допълнителни въпроси можете да се свържете с: БТПП, дирекция Международно сътрудничество и международни организации, тел.: 02 8117 489, e-mail: interdpt@bcci.bg.


11.01.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад