Назад

БТПП стартира кампанията за публикуване на финансови отчети за 2017 годинаБългарската търговско-промишлена палата информира, че е в ход кампанията по публикуване на финансови отчети за 2017 година.

От тази услуга могат да се възползват всички предприятия, които са задължени да публикуват ГФО чрез икономическо издание или интернет (юридически лица с нестопанска цел със статут в частна полза, дружества по Закона задълженията и договорите, търговски представителства, адвокатски сдружения, читалища и др.). Крайният срок за публикация на отчети за 2017 година е 30 юни 2018 г.

БТПП осигурява 24-часов достъп до всички публикувани отчети, като съхраняването на отчета е за 5-годишен период – по-дълъг от законовия 3-годишен срок.

За преките членове на БТПП, подали отчетите си до крайния срок, публикацията и нейното запазване в архив е безплатно.

До края на март 2018 г. асоциираните членове на БТПП могат да се възползват от по-ниска цена за публикация и запазване в архив – 24 лв. с ДДС.

За всички останали фирми и организации цената за публикация и запазване в архив е 36 лв. Цената е с ДДС.

БТПП публикува и отчети на фирми, които са подали своя отчет в Агенция по вписванията, но желаят и допълнителна публикация на интернет страницата на Палатата.

Повече информация за публикуването на отчети  ТУК


12.01.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад