Назад

Предстои 15 – то издание на Международния салон на благоустройството (SITP 2017) - 22 – 26 ноември 2017 г. в изложбената палата “Пен Маритим” в гр. Алжир

Г-н Слиман Белхаддад, съветник (икономически въпроси) към посолството на Алжир в София, посети БТПП


Г-н Слиман Белхаддад, съветник (икономически въпроси) към посолството на Алжир в София, посети БТПП и проведе среща с председателя Цветан Симеонов.

Дискутирани бяха двустранните икономически отношения между двете държави. Г-н Белхаддад информира, че независимо от ниските нива на цената на петрола в световен мащаб, икономиката на Алжир се развива добре. Държавата е най-стабилната в региона и поддържа много добри отношения със своите съседи на африканския континент. Държавата играя ролята на „вход“ към Северна Африка за компании от Европейския съюз, в това число и български.

Г-н Белхаддад предостави информация за предстоящото превеждане на 15 – то издание на Международния салон на благоустройството (SITP 2017), което ще се проведе в периода 22 – 26 ноември 2017 г. в изложбената палата “Пен Маритим” в гр. Алжир. Изложението е една добра възможност фирмите и предприемачите да обменят опит и да се запознаят с иновациите, напредъка, техническите и технологични новости в областта на строително – монтажните дейности и транспорта.

За информация относно условията за участие, заинтересованите могат да посетят сайта на алжирското дружество за панаири и изложения на адрес: www.safex.dz

Г-н Симеонов от своя страна изрази готовност БТПП да продължи да оказва пълно съдействие на компании от двете страни при необходимостта от заверка на търговски документи при извършване на търговски сделки между тях.  

 


17.10.2017 г.

Още новини:

Видео:

Назад