Назад

Бизнес форум „България – Китай – търговия и сътрудничество в областта на фармацевтичните и медицински изделия”Бизнес форум „България – Китай –търговия и сътрудничество в областта на фармацевтичните и медицински изделия” ще се състои на 17 септември 2013 от  9.30 ч в БТПП. Събитието се организира от Палатата съвместно с Търговската камара за внос и износ на лекарства и здравни продукти и Посолството на Китайска Народна Република в България.
 
Китайската делегацията ще бъде водена от представители на Министерство на търговията и на Министерството на промишлеността и информационните технологии на Китай и ще включва предприемачи от следните сектори: фармацевтични продукти и медицинско оборудване. Целта на форума е да улесни информационния обмен и възможността за разширяване на двустранното сътрудничество в сферата на производството, технологичния обмен и търговията с фармацевтични продукти и медицински изделия.
 
Фирмите, които имат желание да участват, следва да изпратят попълнена регистрационна карта  до 13 септември на E-mail: m.markova@bcci.bg  или факс: 02 987 32 09.
 
Участието във форума е безплатно. За допълнителна информация: БТПП, дирекция ”Международно сътрудничество и международни организации”, Мирослава Маркова :,тел. 02 811 7494, 811 7421.
 
Регистрационна карта и проекто-програма на форума - ТУК
 

29.08.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад