Назад

100 години от създаването на Дейл Карнеги Трейнинг



По повод 100 години от създаването на Дейл Карнеги Трейнинг, посолството на САЩ в България домакинства в отбелязването на юбилея.

Махан Таваколи – вицепрезидент на „Dale Carnegie & Associates”, представи лекция на тема: „Корпоративното дълголетие – придвижва  екипите през несигурността и ги мотивира, фокусира и ангажира“. На срещата присъстваха: Валентин Георгиев, изп. директор на Американската търговска палата в България, Цветан Симеонов, председател на БТПП и мениджърите на водещи американски компании, инвестирали в България.
 
От 1 година „Дейл Карнеги Трейнинг” оперира и в България, а през системата вече са преминали над 600 участници, сред които мениджъри на ключови компании в страната.
 
Най-често мотивацията за преминаване през курсовете на  Дейл Карнеги  е желанието за самоусъвършенстване в областта на лидерство, мотивирането на хора, по-висока увереност в себе си, по-добри умения за въздействаща комуникация, управление на стреса и повишаването на екипната ефективност. 
 
През 1912 се ражда световноизвестният курс на Дейл Карнеги (носещ името на неговия създател) и тази година се навършват 100 години от неговото създаване. Днес това е най-дълго съществуващата трейнинг компания в света с над 8 000 000 участници в обучения, сред  които президенти на най-големите компании, актьори, финансови магнати. 
 

26.11.2012 г.

Още новини:

Видео:

Назад