Назад

Среща с представители на Асоциацията на Консултантските Дружества в Инфраструктурното Строителство (АКДИС)



Председателят на БТПП Цветан Симеонов се срещна с проф. Петър Стефанов, председател на Асоциацията на Консултантските дружества в Инфраструктурното Строителство (АКДИС) и д-р Людмил Иванов заместник председател на Бюрото на Съвета на браншовите организации при БТПП.

Тримата разгледаха и обсъдиха възможностите за сътрудничество между Българската търговско-промишлена палата и АКДИС. На първо четене очертана бе възможността Палатата да подкрепя експертни становища на Асоциацията във връзка със сферата им на работа: задаване и спазване на стандарти при изпълнението на консултантски услуги по инфраструктурни проекти, участие във формиране на националната политика по изграждането на ключова публична инфраструктура и обучение на кадри. Взето бе решение БТПП и АКДИС да работят в посока задълбочаване на сътрудничеството помежду им.

Цветан Симеонов запозна представителите на АКДИС с набора от услуги и възможности, които БТПП предлага на своите браншови организации и клиенти.

-------------------------------------

Асоциацията на Консултантските дружества в Инфраструктурното Строителство (АКДИС) е създадена през 2023 г., като към настоящия момент обединява 72 консултантски фирми в сферата на инфраструктурното строителство.

 


23.01.2024 г.

Още новини:

Видео:

Назад