Назад

Възможност за международен обмен в сферата на туризма и маркетинга



Програмата Еразъм за млади предприемачи осигурява съдействие на европейски предприемачи да придобият необходимите умения за стартиране и/или успешно управление на малък бизнес в над 45 страни.

Тази седмица представяме профилите на предприемачи-домакини в секторите туризъм и маркетинг:

Петер Дакскоблер, основател на туристическа компания, специализирана в организирането на големи спортни събития на открито, търси бъдещи/млади предприемачи за обмен в периода април-септември 2022г. Компанията му се намира в долината на река Соча, Словения, известна като „рай за любителите на спорта, приключенските спортове и туризъм“. Петер и неговият екип са организатори на големи спортни събития като „ФЕСТИВАЛ НА СОЧА НА ОТКРИТО“ и  VIPAVA UTRA TRAIL.

Заинтересованите млади предприемачи трябва да имат бизнес интерес към туризма, организирането на събития на открито и спорт, маркетинг в туризма или хотелиерство.

Свен Францен е маркетинг експерт и има собствена консултантска фирма в Офенбах, Германия, като консултира големи корпорации, средни фирми или стартъп компании. Свен има добри връзки с германската стартъп екосистема, владее свободно немски, английски, португалски и испански език.

Заинтересованите млади предприемачи трябва да владеят английски или немски език, да имат желание да се научат как се управлява бизнес и да имат интерес към маркетинг/ стратегически маркетинг.

Ако проявявате интерес за обмен на опит и идеи с някой от посочените предприемачи, не се колебайте да се свържете с БТПП. Българската търговско-промишлена палата е посредническа организация по програмата и оказва съдействие на нови предприемачи с насоки и препоръки през целия процес – кандидатстване, избиране на партньор, финансиране, участие, отчитане.

При интерес за участие по програмата, допълнителни върпроси или още предложения за обмен, свържете се с:
Българска търговско-промишлена палата
Дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“
Габриела Димитрова, тел.: 02 8117 489, е-мейл: interdpt@bcci.bg
Мирослава Маркова, тел.: 02 8117 494, е-мейл: m.markova@bcci.bg

 


10.03.2022 г.

Още новини:

Видео:

Назад