Назад

Предстои организирането на съвместен Българо – полски бизнес форум

Заместник-председателите на БПТПК Десислава Желязкова и Иван Колев обсъдиха работната програма на Камарата за 2018 г. с БТПП


Заместник-председателите на Българо – полската търговско-промишлена камара ( БПТПК) – Десислава Желязкова и Иван Колев обсъдиха работната програма на Камарата  за 2018 г. с председателя на БТПП Цветан Симеонов.

Дискутирано бе ползотворното сътрудничество между БТПП и БПТПК, както и предстоящите инициативи, сред които организирането на съвместен Българо – полски бизнес форум, който ще се проведе през втората половина на м.април или началото на м.май т.г. БТПП ще информира допълнително за програма на мероприятието.

Представителите на БПТПК определиха и оновните сектори, които ще бъдат представени от полската делегация: хранително-вкусова промишленост, мебелна индустрия и туризъм.

Фирмите, които проявяват интерес за сътрудничество с Полша и за участие в предстоящия бизнес форум, могат да се свързват с дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ към БТПП на тел.: 02 8117 494 или e-mail: m.markova@bcci.bg


08.02.2018 г.

Още новини:

Видео:

Назад