Възможности за корпоративна социална отговорност

 
Национална кампания на Сдружение ХРИСТИЯНСКИ СЪЮЗ по случай 1 юни – Международен ден на детето

Сдружение Християнски съюз с благословението на Негово Светейшество Български Патриарх Неофит и Митрополит Софийски, обявява НАЦИОНАЛНА СОЦИАЛНА КАМПАНИЯ  КАМПАНИЯ „ПОДКРЕПИ ДЕТСКИЯ ТАЛАНТ“ по случай 1 юни – Международен ден на детето за домовете за сираци, изоставени деца и деца с увреждания от Северозападна България.
Дълбоко вярваме, че ще откликнете на нашата искрена молба!
Пожелаваме крепко здраве и успехи във всяко начинание на Вас и на екипа Ви!
На многая и благая лета!

За подкрепа на кампанията може да използвате:
тел. 0889 767 398,   0876 899 239 
e-mail: kubatova@abv.bg
Банкова сметка:
Райфайзенбанк ЕАД
IBAN: BG08RZBB9155 1061 5423 20,
BIC: RZBBBGSF
ЕИК: 175355801

Председател на Християнски съюз
Ваня Касабова

 
Goliama Cherkwa

Жителите на чирпанското село Стоян Заимово събират средства, за да изградят малък храм.
"Повече от десет години се опитваме да възродим свято място в нашия край и да построим малък православен параклис там, където е имало седем черковища и манастири", пише до редакцията Златка Колева от Църковното настоятелство "Свети Панталеймон".
За градежа са необходими 30 000 лева, от които до момента са събрани 8000.
Параклисът ще бъде издигнат в местността Голямата черква. Община Чирпан е отпуснала място за построяване на храма и вече се изготвят разрешенията за строеж.
В кампанията досега са се включили много личности, институции, деца и пенсионери.

Банковата сметка за дарения на Храм „Св. Пантелеймон“е:
BG 50 UNCR 700015 23 08 58 95

https://offnews.bg/obshtestvo/zhiteli-na-chirpansko-selo-sabirat-sredstva-za-da-postroiat-hram-699748.html

 
SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА В БЪЛГАРИЯ
Подкрепете Йолина!  

Банкови сметки в лева:
Райфайзенбанк България BG76RZBB91551060353913
Банка ДСК BG37STSA93000020393383

Web site: https://sosbg.org/
Facebook: https://www.facebook.com/sosbg.org/

SOS Yolina

Стихотворението на Йоли
Йоли

 

Национално младежко сдружение отправя апел - покана за партньорство - спонсорство

УВАЖАЕМИ ГОСПОДА,

Ние сме Национално младежко сдружение организация обединетел на младежите и младежките лидери. Както цяла България знае наближава 15 септемви един прекрасен и незабравим празник на първокласниците и за всички деца и ученици - всички млади хора на България.

Ръководството и Управителния съвет на Национално младежко сдружение Ви отправяме апел - покана за партньорство - спонсорство.
Идеята ни е тази година да представим нашата помощ / благодарение на Вас и частния бизнес / на първокласниците и децата, който за първи път ще тръгнат на училище. Република България и цялата ни страна е така построена е съдейства и помага само на малцинствата. Ние решихме тази година да направим всичко възможно и да съберем сумата от 22 000 лева за да помогнем на 11 500 деца, който не могат да си позволят да си купят раници и тетратки за училище.

Направихме проучвания чрез Регионалните управления на образованието във всички областни градове на България. Установихме граница на беднос, проведохме срещи с директорите на учебните заведения и разбрахме че децата с лоши финансови проблеми са много но избрахме най - лошите финансови проблеми.

Идеята ни кръстихме "Хайде на училище". Целта на този проект е да помогнем на децата да тръгнат на училище въпреки финансовите им проблеми и проблемите на семействата им. Всяко едно дете крие в себе си своя талант и ентусиазъм. Ние преценихме че е важно първата стъпка а именно това дете да не бъде лишавано от училище заради това че родителите му имат финансови проблеми. / В проекта не са включени деца от малцинствата изцяло децата са от български произход/.

Благодарение на Вашата помощ ние ще можем да превърнем този проект в реалност. Потърсили сме съдействието на частния бизнес от всеки един областен град. Много ще се радваме да се съгласите да ни помогнете и заедно Национално младежко сдружение и частния бизнес да подърим лъх светлина и малко щастие на децата с проблеми в семействата си.

Тъй като ние ще съдействаме само в организиране на кампанията и логистиката а Вие и колегите Ви ще направите проекта решихме да не оставяме без нищо тази работа. Проверихме внимателно производителите на раници и разбрахме че те са склонни на всяка една раница безвъзмездно да изрисуват логото на фирмите, който ни помогнат да съберем средствата за благотворителната кампания.
Заедно с раниците ние сме подготвили и подарък несесер с моливи и фломастри на който също ще има изрисувани логото и името на фирмите, който ни помогнат да направим благотворителната акция реалност.

Много ще се надяваме да ни помогнете и заедно да помогнем на бъдещето на България

При дарение от ваша страна ние ще Ви издадем стандартен европейски договор за дарение и средствата, който дарите ще бъдат с подробен финансов отчет отчетени пред вас и вашите колеги. Сумата ще се преведе по банков път и ще се работи изцяло прозрачно.

Оставаме на ваше разположение и се надяваме за дългогодишно партньорство в различни дейности и инициативи. Имате пълното право да ни предлагате проблеми и дейности за изпълнение ние младите хора на българия сме винаги на разположение за доброволческа дейност.


Контакти:
Кабинет председател - 0895761634
Венцислав Манчовски

 

Спонсориране на конференция на тема:
Accelerated development? Socio-political landslides, cultural ruptures and literary history in Eastern Europe

Обръщам се към вас с молба за спонсориране. Необходимата сума е 200 евро. Департаментът по Славистика и Източноевропейски науки (Slavistiek en Oost-Europakunde ) към Университета в Гент, Белгия, организира конференция на тема: Accelerated development? Socio-political landslides, cultural ruptures and literary history in Eastern Europe (Ghent University, Ghent, September 29 – October 1, 2017; линк: http://www.slavistiek.ugent.be/Accelerateddevelopment)

Темата на конференцията се отнася пряко до българската култура и водещите лектори, които ще представят своите идеи по време на конференцията, са едни от най-уважаваните български учени в областта на литературната критика и теория в Европа.

При условие, че участвате със спонсорство, Вашата фирма ще бъде специално спомената  в списъка на спонсорите на страницата на конференцията и факултета.

Ако имате желание да ни помогнете, попълнете формуляра, където е дадена и банковата ни сметка.

Миглена Дикова-Миланова
Преподавател по български език и култура
Университет Гент, Белгия

 

Помогнете на Десислава Грозданова да израстне пълноценно и щастливо дете

Десислава е болна от детска церебрална пареза (ДЦП). На 10 юли и предстои операция във Виена за премахване на ортопедичните пластини, поставени на краката й през м. април 2016.

Операцията струва 4 900 евро и сумата е непосилна за нейните родители Мариана и Светослав Грозданови, които се обръщат за помощ.

Отделете средства за Десислава Грозданова, за да може да проведе пълноценно лечение и рехабилитация.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ:   088 988 6413 - семейство Грозданови

Банкова сметка за директно внасяне на средства:
РАЙФАЙЗЕНБАНК (БЪЛГАРИЯ) ЕАД
IBAN  - BG 41RZBB91551007518740
BGN
ВАЛУТА - RZBBBGSF

Допълнителна информация можете да намерите ТУК.

 

Нека заедно да подарим на децата заслуженото незабравимо лято!

Кампания на SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА  БЪЛГАРИЯ

Дарете 1000 лв., 700 лв., 500 лв. или друга сума по ваш избор!
Попълнете и изпратете сканиран приложения формуляр на mirela.ermenkova@sosbg.org

SOS ДЕТСКИ СЕЛИЩА  БЪЛГАРИЯ
ул.”Паскал Тодоров” 8А,
1618 София
тел: 02/8184940
факс:02/818 4930
office@sosbg.org
www.sosbg.org

 

Авторски спектакъл „Един свят в хармония”
Носител на  „Златно Реми” от международния фестивал в  САЩ
Представен от Диана Дафова, балет „Арабеск” и гост изпълнители
Премиера за България в Софийската опера и балет и театър в Пловдив

 

Уважаеми дами и господа,
Генерален Златен рекламодател на проекта е Банка ДСК.

Предложения за рекламно присъствие в проекта:

Сребърен- 10 000 лева

 • Рекламни банери, предоставени от рекламодателя на   подходящи места в концертните зали и залите за пресконференции.
 • Лого на  Рекламодателя   на  във всички рекламни материали: плакати,покани и концертни програми.
 • Експозиция на рекламни материали, брошури  и листовки по избор на Рекламодателя и предоставени от него в концертните зали, на щандове в предверията и залите за пресконференции.
 • Излъчване на рекламен видео клип ,предоставен от Рекламодателя на  видео стена  преди и след пресконференциите в София и Пловдив.
 • Анонсиране на Рекламодателя в началото и в края на представленията и пресконференциите.
 • Изтъкване заслугата на Рекламодателя  по време на интервюта за електронните, печатни и интернет медии;
 • Включване на рекламни заставки на Рекламодателя в радио и тв рекламни анонси за спектаклите.
 • Рекламодателят  ще получи определен брой по договаряне безплатни покани за спектаклите  за своите гости и партньори;
 • Възможност за участие като Рекламодател(с допълнителен бюджет) в заснемането на документален филм, отразяващ концертите и включващ интервю с ръководен кадър или представител(и) на компанията , както  и  рекламни заставки в началото и края на филма при излъчването му в електронните и  интернет медии и сателит(многократно).Предоставяне на копие от документалния филм на DVD;
 • Възможности позитивният и международен имидж на Диана Дафова да бъде проектиран и в по-дългосрочни рекламни кампании при допълнително споразумение;
 • Възможност спектакълът или елементи от него да бъдат представени на корпоративни събития и чествания на Рекламодателя при допълнително договаряне.

Бронзов- 5000 лева

 • Лого на  Рекламодателя   на  във всички рекламни материали: плакати, покани и концертни програми.
 • Експозиция на рекламни материали, брошури  и листовки по избор на Рекламодателя и предоставени от него в концертните зали, на щандове в предверията и залите за пресконференции.
 • Анонсиране на рекламодателя в началото и в края на представленията и пресконференциите.
 • Изтъкване заслугата на Рекламодателя  по време на интервюта за електронните, печатни и интернет медии;
 • Рекламодателят ще получи определен брой по договаряне безплатни покани за спектаклите  за своите гости и партньори;
 • Възможност за участие като Рекламодател(с допълнителен бюджет) в заснемането на документален филм, отразяващ концертите и включващ интервю с ръководен кадър или представител(и) на компанията , както  и  рекламни заставки в началото и края на филма при  излъчването му в електронните и  интернет медии и сателит(многократно).Предоставяне на копие от документалния филм на DVD;
 • Възможности позитивният и международен имидж на Диана Дафова да бъде проектиран и в по-дългосрочни рекламни кампании при допълнително споразумение;

N.B. Продуцентът и организаторите са отворени за допълнителни предложения, идеи и други варианти за оптимална реклама и утвърждаване на името на Рекламодателя.

Още информация можете да намерите ТУК

 

 

Станете "SOS Фирма приятел"

Зорница

Това е Зорница и името много й подхожда.

Зорница е само едно от децата,
за които SOS Детски селища България полага грижа ежедневно.
Всяко със своята лична история и съдба.

Вашата подкрепа би помогнала директно на над 500 български деца и младежи.

Историята на Зорница и как да станете "SOS Фирма приятел" –
вижте
ТУК