Назад

Среща с генералния директор на Uber България

Генералния директор на Uber България Димитър Радуков, Константин Азов от Иноватика и Ромена Бутанска, ФИПРА България посетиха БТПП и се срещнаха с председателя Цветан Симеонов.
 
По време на срещата бе обсъдена степента на развитие на фирмата Uber в България, БТПП прие с удовлетворение информацията, че дейността не е концентрирана единствено в предоставянето на технологична платформа за споделено пътуване, а отскоро в България е отворил врати и център за развойна дейност (1 от 5-те подобни центрове в глобален мащаб, след тези в Индия, САЩ и Дания), както и център за обслужване на клиенти на Uber за  Западна Европа и Русия.
 
Дискутирани бяха и актуалните въпроси около дейността на фирмата в България. Председателят на БТПП Цветан Симеонов отбеляза, че предимства на платформата като предоставяне на по-евтина услуга, възможност за пътуване на повече от 1 пътник, прозрачно и сигурно пътуване, обикновено наклоняват решението в полза на клиента и би било добре и други конкуренти в този сегмент на пазара да се усъвършенстват в насока на дигитализация на своята дейност.
 

18.09.2015 г.

Още новини:

Видео:

Назад