Назад

Бизнес мисия в САЩ – посещение на търговското изложение за води WEFTEC 2013



Българската търговско-промишлена палата и Търговското представителство към Посолството на САЩ в България организират официална бизнес делегация, която ще посети търговското изложение за води WEFTEC 2013, гр. Чикаго, Илинойс, в периода 5 - 9 октомври 2013 г. Посолството на САЩ ще организира срещи с изложители, както и посещение на пречиствателна станция за отпадъчни води. На 11 октомври ще се проведат срещи с фирми в областта на водите в гр. Маями.
 
WEFTEC e най-голямото търговско изложение за качество на водите, пречистване на питейни и отпадъчни води, водоснабдяване и канализация  с над 1000 изложители и над 18 000 посетители от цял свят. WEFTEC е адресирано към държавни/общински служители, ВИК дружества, фирми oт всички браншове с интерес към технологии, оборудване и услуги за управление на води. Повече информация за изложението можете да намерите на www.weftec.org .
 
Групата ще бъде придружена от представител на Търговското представителство към Посолство на САЩ. 
 
Пътуването ще се проведе по следната схема:
 
  - 3 октомври 2013 - полет София - Мадрид – Чикаго - 5 нощувки в Чикаго в CROWNE PLAZA AVENUE hotel
  - 8 октомври 2013 - полет Чикаго – Маями - 3 нощувки в Маями в INTERCONTINENTAL hotel
  - 11 октомври 2013 - полет Маями - Лондон
  - 12 октомври 2013 - полет Лондон – София.
 
Пакетната цена при настаняване в  двойна стая e 2262 eвро и 3289 евро при настаняване в единична стая. Цената включва самолетни билети; хотелско настаняване  в единична стая или двойна стая (5 нощувки в Чикаго в CROWNE PLAZA AVENUE hotel и 3 нощувки в Маями в INTERCONTINENTAL hotel); туристическа  застраховка; входна такса за участие в изложението. Летищните такси на самолетния билет  се преизчисляват към момента на издаване билета. В цената не са включени: вътрешен транспорт, храна, такса за виза. Всеки желаещ да се включи в делегацията трябва да кандидатства за виза, ако няма такава. Таксата за виза е $160 и се заплаща индивидуално от участниците.
 
Фирмите, които желаят да се включат в бизнес делегацията, е необходимо да изпратят попълнени регистрационни карти до 30 август на e-mail: intorg@bcci.bg. Таксата за участие следва да бъде преведена по сметката на БТПП също до 30 август 2013 г.
 
Банкова сметка на БТПП в евро: УниКредит Булбанк, Пл. „Света Неделя” 7, София, IBAN: BG97 UNCR 76301200 3081 16, BIC: UNCRBGSF.
 
При отказ за участие в делегацията в срок до 5 септември 2013 г. БТПП ще възстанови 100% от извършеното плащане. След изтичане на горепосочения срок, при отказ, суми не се възстановяват.
 
За допълнителна информация: Отдел „Международно сътрудничество и международни организации” към БТПП, тел.: 02/ 8117 497 или e-mail: intorg@bcci.bg
 
Приложение:
 

16.08.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад