Назад

Сдружение ПРОГРАМА ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ и БТПП сключиха Споразумение за сътрудничество







Споразумение за сътрудничество и съвместна подготовка на проекти и инициативи подписаха председателят на сдружение „ПРОГРАМА ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ”* Адриана Цанева и председателят на БТПП Цветан Симеонов.
 
Документът е израз на общото становище на двете организации, че е необходимо подобряване и задълбочаване на партньорските отношения между местните власти, бизнес средите и неправителствения сектор. 
 
Разгръщането на съвместни усилия в тази насока от страна на Сдружението и БТПП бяха обсъдени на среща между ръководствата им, която се състоя в Палатата, непосредствено преди сключването на Споразумението.
 
По време на срещата председателят на БТПП получи престижна награда. Представителят за България на Международната асамблея на столиците и големите градове в Русия Олга Ускова, която е член на Сдружение „ПРОГРАМА ПРОИЗВЕДЕНО В БЪЛГАРИЯ”, връчи на Цветан Симеонов Почетен медал за развитие на регионалното сътудничество между Русия и България от името на председателя на Международната асамблея на столиците и големите градове на Русия Владимир Селиванов. 
 
___________________
*
Сдружението работи с български общини и фирми за разширяване на сътрудничеството в областите: търговия и икономика; високи технологии; социални програми; научни, културни и исторически обусловени връзки.
 

27.06.2013 г.

Още новини:

Видео:

Назад