Назад

"Възможностите за участие в държавните поръчки към Посолството на САЩ в София”


 • "Възможностите за участие в държавните поръчки към Посолството на САЩ в София”


  На 30 ноември  предстои презентация "Възможностите за участие в държавните поръчки към Посолството на САЩ в София".

  Събитието ще се проведе от 11.00 ч. в сградата на БТПП

  Българската търговско-промишлена палата (БТПП), в сътрудничество с Американското посолство в София, Ви канят на презентация на тема  „Възможностите за участие в държавните поръчки към Посолството на САЩ в София“. Събитието ще се проведе на 30 ноември 2017 г. от 11.00 ч. в сградата на БТППул. „Искър“9, ет. 1, зала „А“.
   

  Всяка година Посолството в София закупува български стоки и услуги за изпълнение на своята дейност. В тази връзка се организира представяне на възможностите за български фирми да участват като доставчици към Посолството.
   

  Заинтересованите български компании и предприемачи могат да заявят своето участие в презентацията, като в срок до 29 ноември 2017 г. изпратят попълнена е регистрационна форма по e-мейл до m.markova@bcci.bg или факс 987 32 09. Участието е безплатно, работният език ще бъде английски.

  Приложено може да откриете проекто-програма. За повече информация – дирекция „Международно сътрудничество и международни организации“ на телефон 02/ 8117 494, 8117 421 (~421, ~489) и е-мейл m.markova@bcci.bg

   
   

  Линк

Назад