Назад

България като туристическа дестинация на индийския пазар


 • България като туристическа дестинация на индийския пазар


   

  В рамките на туристическия бизнес форум в Разлог ще дойдат индийски туроператори
  Индийски туроператори ще посетят Разлог на 20 май, съобщиха от общинската управа.
  Срещата е част от туристическия бизнес форум на тема "България като туристическа дестинация на индийския пазар". Организатори са община Разлог и Сдружението за развитие на бизнес и културни отношения между Индия и България.
  Целта на проявата е създаването на ползотворни бизнес контакти в туристическия бранш между двете държави и представянето на България като атрактивна културна дестинация, съобщиха организаторите за БТА.
  Поканени са представители на десет от най-големите и утвърдени туристически компании от Делхи и Мумбай, които организират пътувания за индийци в Европа. Българско-индийският туристически бизнес форум ще насочи вниманието върху възможностите за културен туризъм на Балканите, туристическия обмен между България и Индия, представянето на новите тенденции в туризма, както и върху търсените туристически програми в България и региона.
  Партниращи организации на събитието са Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Българската търговско-промишлена палата, Българската туристическа камара, Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация.
  За по-пълноценното представяне на туристическите предимства на България в програмата на индийската делегация е включен информационен тур из страната.

  Линк

Назад