Назад

Остава един ден за регистрация в дискусия за стимулиране на бизнес печалбите


 • Остава един ден за регистрация в дискусия за стимулиране на бизнес печалбите


   
  b2b Media и Българска търговско-промишлена палата ви канят да се присъедините към дискусия за стимулиране на бизнес печалби: „Факторингът–средство за развитие на бизнеса“
  Събитието е фокусирано върху предимствата на факторинг финансирането в тежките условия на слаб икономически растеж и влошаване на бизнес климата в страната.
  Участвайте и ще научите: как да получите гъвкаво финансиране и покритие на рисковете във вашия бизнес; как да оптимизирате паричните потоци във вашата фирма и да намалите разходите и загубите; как да се възползвате от административно и счетоводно управление на търговските вземания; кои са международните стандарти във факторинг услугите, как се прилагат у нас и др. теми, които ви вълнуват.
  Коментирайте с участниците: ДС-Концепт Факторинг, Юробанк И Еф Джи България, УниКредит Факторинг, Societe Generale Експресбанк Factoring и ICAP Bulgaria казуси от вашата бизнес практика.
  На въпросите на бизнеса ще отговаря и Владимир Минев, Началник отдел "Информационно обслужване на бизнеса" в Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.
  Очакваме ви - на 29 март 2012 г, от 9.30 ч, в Овалната зала на хотел България, бул. Цар Освободител 4, ет. 2.
  Участието изисква предварителна регистрация. Местата са ограничени.
  Входът е безплатен за първите 70 регистрирали се участника.
  За да се регистрирате изпратете име, фамилия, длъжност и компания на имейл: mivanova@b2bnews.bg. или на мейл pr@bcci.bg
  Очакваме повече от членовете на БТПП да се присъединят към дискусията за стимулиране на бизнес печалби.

  Линк

Назад