Назад

ПРОДЪЛЖАВА ГЛАСУВАНЕТО ЗА "НАЙ-ДОБЪР СТРОИТЕЛЕН ПРОДУКТ 2011"


 • ПРОДЪЛЖАВА ГЛАСУВАНЕТО ЗА "НАЙ-ДОБЪР СТРОИТЕЛЕН ПРОДУКТ 2011"


   
  Крайният срок за вашите предложения в петото издание на он-лайн конкурса на сitybuild.bg е 15 април.
   
  За поредна година целта на конкурса е да отличи чрез интернет пространството най-добрите продукти, използвани в строителството. Право на участие имат всички фирми-производители, вносители, дистрибутори на строителни материали, продукти и изделия.
   
  Категориите в конкурса са единадесет. От миналата година (виж наградените продукти тук) допълнителната категория е „отопление и вентилация". Останалите си остават същите: „градивни материали", „материали и системи за сухо строителство", „топлоизолации и фасадни системи", „хидроизолации", „покривни системи", „сухи строителни смеси", „дограми и врати", „водопровод и канализация", „бои и лакове" и „настилки".
   
  И тази година всеки читател на citybuild.bg има възможност да предложи участници в конкурса. За целта е необходимо да напишете избрания от вас продукт във формата в категория "Конкурс" на сайта на citybuild.bg. Задължително условие е продуктът да бъде изписан с цялото му търговско име и да бъде поставен в категорията, която го характеризира най-точно.
   
  Традиционно конкурсът се провежда с подкрепата на Българската търговско-промишлена палата, Софийската търговско-промишлена камара, Камарата на архитектите в България, Националната строителна федерация, Асоциацията на търговците на строителни материали, "Български строителни маркети" и Съюзът на архитектите в България.

  Линк

Назад