Назад

Изложба показва най-новите системи за противодействие на престъпността


 • Шест индустриални изложби започват в София


  Щанд от днес до 2 март в Интер Експо Център-София ще има и citybuild.bg.

  В рамките на индустриалния панаир ще бъдат представени изложбите: MachTech&Metal, Transport&Logistics, Security - защита и сигурност, INTRONIKA, IFAM и PLAST, последните три от които дебютират на българския изложбен пазар.

  На MachTech&METAL (специализирана изложба за машиностроене, металургия, леярство) освен лазерни, металообработващи, профилиращи, металорежещи и хидравлични машини, ще видим ощеоборудване от метал за паркове, градини, хотели, бизнес и административни сгради; индустриални маркучи от каучук, полиуретан, силикон, PVC и други термо- и химически устойчиви тъкани и еластомери; профилиращи машини - АТЕХ апаратура за потенциално експлозивна атмосфера (Ех) с висока степен на влагоустойчивост, хидравлични зъбни помпи, компоненти и системи, бои, лакове и др.

  На петото издание на специализираната изложба Transport&Logistics (насочена към секторите на международния и вътрешния транспорт, логистиката и спедицията, транспортните средства, транспортната информатика) ще бъдат демонстрирани и специализирани транспортни средства, складова техника и оборудване, машини за монтаж и демонтаж на гуми за товарни автомобили и селскостопанска техника, тестери за диагностика на управляващи блокове, акумулатори за товарни автомобили, пневматични инструменти, компресори, масларско оборудване и др.Съорганизатор на Агенция Булгарреклама за изложението Transport&Logistics е Българска Транспортна Преса.

  Оригиналните технологични решения, които ще бъдат представени на Security - защита и сигурност, са Wireless online електронни брави, комуникиращи в реално време със сървъра и контролиращи достъпа в обекта също в реално време без необходимост от окабеляване на вратите, както и GEO Cylinder - електронен цилиндър (патрон) за брави - ултрамодерно електронно заключващо решение. В богатата продуктова гама на изложението влизат още системи за локализиране на изстрели в планински и горски райони TeraSonic, система за измерване началната скорост на снаряди, система за входящ контрол и отчитане на работното време Tera Access, контролери за достъп Locky-BP, TeraLock-LB, индикатор на скоростта на превозни средства, система за персонално информиране Positeller и др. 19-ото издание на Security - защита и сигурност ще се проведе традиционно под патронажа на министъра на вътрешните работи. То се организира за втори пореден път съвместно от Агенция Булгарреклама и Българска търговско-промишлена палата.

  На специализираната изложба PLAST за пластмасовата и каучуковата индустрия ще се представят доставчици на пластмасови и каучукови продукти и суровини, както и на машини за пластмасовата и каучуковата индустрия, химическа промишленост, екология.

  INTRONIKA е специализирана изложба за електроника, професионално оборудване и енергетика, която ще представи продукти на промишлената електроника, компоненти, инструменти, измервателна техника, телекомуникационно производствено оборудване, софтуер, специализирани издания и др.

  IFAM ще демонстрира изделия от секторите на автоматиката, роботиката, мехатрониката и др.

  Големият изложбен панаир е резултат от успешното сътрудничеството на Агенция Булгарреклама, един от лидерите на българския изложбен пазар, и ICM d.o.o. (Словения), които си партнират за представянето на MachTech & Metal, INTRONIKA, IFAM, PLAST у нас през 2012 г. (прочети тук).

  В рамките на изложбите ще се проведе Бизнес форум за професионални посетители, където изложителите ще имат възможност да представят своите продукти, иновации, услуги и добри практики, с цел постигане на ефективност и гъвкавост на производствените процеси и подобряване на качеството.

  В бизнес форум ще вземат участие Андрей Ротовник, директор на словенската фирма MIEL Elektronika d.o.o., който ще представи темата "Решения в областта на машинното зрение, предназначени за промишлеността". Очаква се и участието на лекторите Роберт Логар, регионален мениджър в ABB d.o.o. Словения, и Божидар Зайц, инженер в Sick d.o.o., съответно с лекции по темите: "Автоматизирано премахване на шума при алуминиеви отливки" и "Ефективни сензорни решения за превозни средства и транспорт". На 29 февруари Fernand Beyeler, инженер в AMPCO METAL, Швейцария, ще изнесе лекция за основните предимства при използването на AMPCO® и AMPCOLOY®.

  В рамките на изложбите ще се проведе и национално обсъждане: Българската индустрия - гръбнак на българската икономика с акцент Машиностроене.

  Работното време за посещение на изложенията е от 10.00 до 18.00 ч за дните 28 февруари - 1 март, а на 2 март от 10.00 до до 16.00 ч. входът е безплатен срещу регистрация.

  За повече информация: www.iec.bg


  Линк

 • Изложба показва най-новите системи за противодействие на престъпността


  Традиционната за този период на годината специализирана изложба-семинар "Security - защита и сигурност" се открива днес в Интер експо център в София, съобщиха от БТПП. В деветнадесетото издание на изложението могат да се видят системи и средства срещу взлом и кражба, електронни брави и ключалки, паник брави, системи за контрол на достъпа,

  Щандове ще имат също фирми, предлагащи лични предпазни средства и средства за работа на височина, апаратура за радиационен мониторинг, радио-телекомуникационни системи, информационна сигурност и защита на данни и т.н.

  "Security – защита и сигурност" продължава до 2 март, като работното време е от 10.00 до 18.00 часа, в последния ден до 16 часа. Входът е свободен, а официалното откриване ще бъде в 14 часа от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов.

  Линк

Назад