Назад

БТПП с информационна среща за представяне икономиката на Израел


 • БТПП с информационна среща за представяне икономиката на Израел


   

  Българската търговско-промишлена палата (БТПП) организира информационна среща с временно управляващия посолството на Израел в София г-н Давид Коен. Срещата ще се проведе на 21 февруари, вторник, 2012 г. от 14.30 ч. в сградата на БТПП, Зала Б, етаж 1. Господин Коен ще представи икономическата ситуация в Израел, както и предстоящото 18-то Международно селскостопанско изложение Agritech,  което ще се проведе в периода 15-17 май 2012 г. в Тел Авив: www.agritech.org.il.    

  Линк

 • БТПП с информационна среща за представяне икономиката на Израел


   
  Българската търговско-промишлена палата (БТПП) организира информационна среща с временно управляващия посолството на Израел в София г-н Давид Коен. Срещата ще се проведе на 21 февруари, вторник, 2012 г. от 14.30 ч. в сградата на БТПП, Зала Б, етаж 1. Господин Коен ще представи икономическата ситуация в Израел, както и предстоящото…

  Линк

 • БТПП с информационна среща за представяне икономиката на Израел


   

  Българската търговско-промишлена палата (БТПП) организира информационна среща с временно управляващия посолството на Израел в София г-н Давид Коен. Срещата ще се проведе на 21 февруари, вторник, 2012 г. от 14.30 ч. в сградата на БТПП, Зала Б, етаж 1.
  Господин Коен ще представи икономическата ситуация в Израел, както и предстоящото 18-то Международно селскостопанско изложение Agritech,  което ще се проведе в периода 15-17 май 2012 г. в Тел Авив: www.agritech.org.il. 

  Линк

Назад