Назад

Председателят на БТПП връчи награда в категорията Зелена инвестиция на годината


 • Инвеститори на 2011
  Изпълнителният директор на "Асарел Медет" Лъчезар Цоцорков получава наградата за "зелена" инвестиция на годината от председател на Българската търговско-промишлена палата (БТПП)  Цветан Симеонов.


  Линк

 • Председателят на БТПП връчи награда в категорията Зелена инвестиция на годината


   

  Българската агенция за инвестиции раздаде наградите "Инвеститор на годината 2011" в пет категории. На официална церемония в столичния хотел "Шератон" отличия получиха "Луфтханза Техник София" в категория Инвестиции в активи за гоелми предприятия, "Амер Спортс" България в категорията Инвестиции в активи за МСП, "Хюлет Пакард" България в категорията Създадени работни места с висока добавена стойност, "Асарел Медет" АД в категорията Зелена инвестиция на годината и EVN България в категорията Инвестиция в иновации.
  Отличени бяха  компании, постигнали значителен напредък през 2011 година, с който са допринесли за развитието на българската икономика, разкриването на нови работни места и стимулирането на по-бърз икономически растеж, придържайки се към високи норми на корпоративна социална отговорност.
  Председателят на БТПП Цветан Симеонов връчи наградата изпълнителният директор на „Асарел- Медет” АД д-р инж. Лъчезар Цоцорков в категорията Зелена инвестиция на годината.

  Линк

Назад