Назад

TV7 отпразнува изминалата година с Бонд-парти


 • TV7 отпразнува изминалата година с Бонд-парти


   

  Събитието беше вдъхновено от филмовата поредица за Джеймс Бонд,
  която се излъчва под надслов „007 по TV7” всяка събота в ефира на телевизията. Гостите се забавляваха в изискана атмосфера тип „Казино Роял” с изпълненията на атрактивните Sentimental Swingers и Милица Гладнишка, а водещият Митко Павлов, известен вече и като „комисарят Павлов”, насърчаваше присъстващите да опитат късмета си на специално разположените в залата маси за рулетка и Блек Джек.
  Партито откри Евелина Колева, изпълнителен директор на TV7, която благодари на екипа за това, че е винаги на мястото на събитията във всяка гореща точка на страната и за смелостта да отстоява позицията си, а на партньорите - за доверието в ефира на телвизията.
  „Изминалата година е много специална за нас. Вложихме много страст и енергия,
  за да наложим TV7 като модерна и полезна медиа. Усилията ни бяха оценени от зрителите и продължаваме да вървим в посоката, която сме определили за TV7 и в която вярваме силно. А именно да информираме, да помагаме, да забавляваме”, сподели г-жа Колева с гостите на TV7.
  В компанията на Николай Бареков, Люба Кулезич, Емил Кошлуков, Миа Сантова, новинарите Косьо Филипов, Юлия Манолова, Жоро Налбантов, Даниела Владимирова, Петя Стефанова, спортната слава на TV7 Миляна Велева и Деян Веселинов, "Тя, жената" Мария, Жана, водещите на първото актьорско риалити Star Machine Иво Аръков и Лидия Инджова - успеха на TV7 отпразнуваха президентът Жельо Желев, министърът на икономиката Трайчо Трайков, председателят на БТПП Цветан Симеонов, Красимир Каракачанов, медийният експерт и председател на СЕМ Георги Лозанов, генералният директор на БНР Валерий Йорданов, продуцентът Вили Сечкова, продуцентът Нико Тупарев, режисьорът Влади Въргала, Тити Папазов, представители на рекламни и медийни агенции и видни рекламодатели.

  Линк

Назад