Назад

МИНИСТЪР ТРАЙКОВ ЩЕ ОТКРИЕ МЕЖДУНАРОДЕН ФОРУМ НА ЖЕНСКОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО


 • Среща на жените предприемачи


   
  Втори Международен форум на женското предприемачество ще се проведе в София на 2 и 3 декември. Той се организира от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) по предложение на Българската асоциация на жените-предприемачи (БАЖП) и Business&Professional Women Sofia (асоцииран член към BPW International). Събитието ще се проведе в „Шератон София хотел Балкан” на 2 декември 2011 г. от 9:30 ч. до 18:30 ч. (зала „Средец”) и на 3 декември 2011 г. от 10:00 ч. до 18:00 ч. (зала „Пирин”).
  Съорганизатори на Форума са: Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на труда и социалната политика, Българската търговско-промишлена палата и Столичната община.
  Целта на Международния форум на женското предприемачество е да насърчи бизнес лидерството сред дамите и да популяризира активното им присъствие на мениджърски позиции в света на бизнеса и сред обществеността. Участниците в проявата ще представят дейността на ръководените от тях компании и ще обсъдят актуални теми за женското предприемачество. Форумът ще протече в две направления – дискусионни панели (кръгли маси) и b2b срещи. Сред поканените за участие в събитието са чуждестранни организации на жени-предприемачи от европейските държави.
  Участието във Форума е безплатно.
  Втори Международен форум на женското предприемачество е включен в Индикативната програма на ИАНМСП за 2011-2012 г. за организиране на промоционални прояви в страната и чужбина. Финансирането на проявата е в рамките на Проект BG161PO003 - 4.2.01-0001 – „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, по който ИАНМСП е институционален бенефициент.

  Линк

 • МИНИСТЪР ТРАЙКОВ ЩЕ ОТКРИЕ МЕЖДУНАРОДЕН ФОРУМ НА ЖЕНСКОТО ПРЕДПРИЕМАЧЕСТВО


   

  Министърът на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков ще открие двудневен Международен форум на женското предприемачество. Конференцията ще се проведе на 2 декември 2011 г. от 10.00 часа в хотел „Шератон София хотел Балкан”.
  Форумът се организира от Българската асоциация на жените-предприемачи и BPW Sofia, с финансиране по ОП „Конкурентоспособност“. Партньори на събитието са Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Българската търговско-промишлена палата, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на труда и социалната политика и Столичната община.
  Международният форум на женското предприемачество цели да насърчи бизнес лидерството сред жените и да популяризира активното им присъствие на мениджърски позиции в света на бизнеса. Сред поканените за участие са чуждестранни организации на жени-предприемачи от Европа и Балканския регион.

  Линк

Назад