Назад

БТПП ще връчи своите годишни награди за 2011 г.


 • ЗАМ.-МИНИСТЪР ИВО МАРИНОВ ЩЕ УЧАСТВА В ЦЕРЕМОНИЯТА ЗА ВРЪЧВАНЕ НА ГОДИШНИТЕ НАГРАДИ НА БТПП


   
  Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов ще участва в церемонията по връчването на традиционните годишни награди на Българската търговско-промишлена палата.
  Тържеството ще се състои от 17 ч. днес (1 декември 2011 г.) в столичния хотел "Шератон", зала "Роял". Палатата отличава за 18-и път най-успешните сред близо 5000 компании от всички отрасли на икономиката.

  Линк

 • БТПП връчва годишните си награди днес


   

  Българската търговско-промишлена палата /БТПП/ ще връчи своите годишни награди за 2011 г. на официална ...

  Линк

 • БТПП връчва годишните си награди тази вечер
   
  Традицията на БТПП за раздаване на Годишни награди на фирми, регионални палати, браншови организации, дипломати и журналисти датира от 1994 година. За този период признания са заслужили 25 посланици и представители на чуждестранни мисии и организации, акредитирани в България, 16 търговски представители, 105 фирми и холдинги, 11 браншови организации, 27 журналисти и медии. Bulgaria ON AIR е медиен партньор на събитието. Подробности около наградите сподели в сутрешния блок на телевизията Васил Тодоров, главен секретар и член на управителния съвет на БТПП. Вижте видео файла.


  Линк

 • БТПП връчва Годишни награди за 2011-а за 18-ти път


   

  За 18-ата поредна година Българската търговско-промишлена палата ще връчи своите Годишни награди за 2011-а. Към традицията на БТПП да раздава Годишни награди на фирми, регионални палати, браншови организации, дипломати и журналисти, тази година е прибавено отличаването на Съветници по търговските и икономически въпроси (СТИВ) към българските задгранични мисии за особен принос за развитието на двустранната търговия, туризма, износа и привличането на чуждестранни инвестиции в България. Това е едно от осъществените обещания на БТПП. Официалната церемония ще започне на 1 декември 2011 г. (четвъртък) от 17:00 часа в зала „Роял“ на Шератон София хотел Балкан.

  Линк

 • БТПП връчва годишните си награди


   

  Българската търговско-промишлена палата ще връчи на 1 декември 2011 г. своите Годишни награди за 2011-та. Церемонията се провежда за 18-а поредна година. По традиция БТПП раздава годишни награди на фирми, регионални палати и камари, браншови организации, дипломати и журналисти.
  Тази година за първи път ще бъде връчено и отличаване на Съветници по търговските и икономически въпроси (СТИВ) към българските задгранични мисии. То се присъжда за особен принос за развитието на двустранната търговия, туризма, износа и привличането на чуждестранни инвестиции в България. Това е едно от осъществените обещания на БТПП, уточниха от работодателската организация.
  Официалната церемония ще започне днес от 17,00 часа в зала Роял на Шератон София хотел Балкан.

  Линк

 • БТПП ще връчи своите годишни награди за 2011 г.


   

  За 18-та поредна година Българската търговско-промишлена палата ще връчи своите Годишни награди за 2011-та. 
  Към традицията на БТПП да раздава Годишни награди на фирми, регионални палати, браншови организации, дипломати и журналисти, тази година е прибавено отличаването на Съветници по търговските и икономически въпроси (СТИВ) към българските задгранични мисии за особен принос за развитието на двустранната търговия, туризма, износа и привличането на чуждестранни инвестиции в България. Това е едно от осъществените обещания на БТПП.
  Официалната церемония ще започне на 1 декември 2011 г. (четвъртък) от 17:00 часа в зала „Роял“ на Шератон София хотел Балкан.

  Линк

Назад