Назад

Международен форум на женското предприемачество, 2 и 3 декември 2011 г., хотел „Шератон София хотел Балкан”


 • Международен форум на женското предприемачество, 2 и 3 декември 2011 г., хотел „Шератон София хотел Балкан”


   

  На 2 и 3 декември 2011 г. в хотел „Шератон София хотел Балкан.”, София, Българската асоциация на жените-предприемачи (БАЖП) и BPW Sofia, асоцииран към  BPW International (www.bpwsofia.org) организират Втори Международен форум на женското предприемачество. Съорганизатори на събитието са: Българската търговско-промишлена палата, Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Министерството на регионалното развитие и благоустройството, Министерството на труда и социалната политика и Столичната община.
  Международният форум на женското предприемачество, който БАЖП и BPW Sofia организират в началото на декември т.г., цели да насърчи бизнес лидерството сред дамите и да популяризира активното им присъствие на мениджърски позиции в света на бизнеса и сред обществеността, като представи, от една страна, дейността на ръководените от тях компании, а от друга – подложи на обсъждане актуални теми за женското предприемачество. Събитието ще протече в две направления – дискусионен форум и b2b срещи. Сред поканените за участие в събитието са чуждестранни организации на жени-предприемачи,  предимно от Европа, в това число и от Балканския регион.
  В качеството си на съорганизатор, ИАНМСП има честта да отправи към Вас покана за участие в Международния форум на женското предприемачество. Подробна информация относно събитието и условията за включване ще намерите в приложените Предварителна програма и Формуляр за регистрация. Участието е безплатно.

  Линк

Назад