Назад

„Арт Виза България” духна една свещичка


 • “Арт Виза България” духна една свещичка


   

  Интегрирана медиа и галерия "Арт Виза България" отпразнува първия си рожден ден с експозицията "Дежа вю" на художниците Галя Букова, Георги Петров и Благовест Зерлиев. Приятели от всички сфери вдигнаха тостове за просперитета на домакините. Цветан Симеонов, председател на управителния съвет на Българската търговско-промишлена палата, поздрави рождениците. Сред гостите бяха представители на "Алианц холдинг", на МТСофт и PRinfo, на фирми вносители на автомобили, на сектора за недвижими имоти. Журналисти от много медии отделиха специално внимание на празника. За изложбата от Пловдив дойде собственичката на козметичния завод "Колагена" Таня Роганска. Събитието бе организирано със специалното съдействие и партньорство на един от най-добрите ресторанти у нас -  френския "Мезон Годе".

  Линк

 • „Арт Виза България” духна една свещичка


   

  Интегрирана медиа и галерия „Арт Виза България” отпразнува първия си рожден ден с изложба „Дежа Вю” на художниците Галя Букова, Георги Петров и Благовест Зерлиев.
   
  Много приятели, художници, артисти и представители на бизнеса, удостоиха екипа на медиата-галерия във вечерта на събитието със своето присъствие и пожелания да разширява обсега на инициативите си, както и броя на талантите, които показва. Събитието бе открито лично от председателя на Управителния съвет на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) -  г-н Цветан Симеонов.
   
  Подкрепата на най-голямата работодателска организация за галерия „Арт Виза България” бе отразена в деня на събитието от телевизия България Он Еър и Хайлайф, а в аванс със статии от „Вестник за дома” и водещото ни списание за бизнес и туризъм B2Bmagazine. Медийна подкрепа Арт Виза получи и в лицето на програма „Христо Ботев” на БНР , на ТВ+ и на списание "Черно и бяло".
   
  Специално за изложбата от Пловдив дойде собственичката на козметичния завод „Колагена” – Таня Роганска, представители на Алианц Холдинг, на МТСофт и PRinfo, представители на фирми вносители на автомобили, на сектора за недвижими имоти и от БТПП.
   
  Събитието бе организирано със специалното съдействие и партньорство на един от най-добрите ресторанти у нас -  френският „Мезон Годе”.

  Линк

Назад