Назад

С откриването на петата си експозиция „Дежа Вю” на 11 ноември, галерия „Арт Виза България” ще отпразнува първи рожден ден


 • С откриването на петата си експозиция „Дежа Вю” на 11 ноември, галерия „Арт Виза България” ще отпразнува първи рожден ден


   

  Всеки ден ни се случват неща, които имаме чувство, че се повтарят, че вече са минали през нас. Експериментите на съдбата са странни и нямат край, а усещането за повторение на събития около нас няма да спре да ни преследва, защото всичко около нас, дори мислите ни e енергия и нищо не се губи, а само се трансформира. Това е то: „Дежа Вю” - ежедневие изпълнено с безброй странности, познати и по-малко познати, приятни и не съвсем. Но когато те са красиви и позитивни и ни събират, за да изживеем още един празник, връщането към тях е удоволствие. 
  „Дежа Вю” - петата експозиция на галерия „Арт Виза България”, която ще бъде открита на символичната и съдбовна дата 11.11.2011 г., ще направи опит да ви въведе в приятната реалност на съвременното българско изкуство през погледа и творчеството на трима български млади и талантливи художници – Георги Петров, Благовест Зерлиев и Галя Букова. Денят ще отброи и първия рожден ден на „Арт Виза България” – медиа и галерия, която само за месец време от пускането на новия си сайт в онлайн пространството – www.art-visa-bulgaria.eu има своите почитатели и нови ценни приятелства. 
  Цветни гледни точки, кръстопътища, брегове и пристани, зрялост и осъзнаване на истини, въпроси и много отговори е „Дежа Вю”-то, което ще намерите в галерия„Арт Виза България”  на ул. „Искър” 9 във втората седмица на месец ноември. Една приказка, сътворена с много любов. 
  По време на  събитието ще звучат песните от новия албум на група „Атлас” –  “Между вчера и утре”, а гостите на вечерта ще бъдат въвлечени в приятното изживяване да дегустират отбрани френски вина, подбрани от най-добрия френски ресторант в България „Мезон Годе”: www.maisongodet.com ,  специален партньор на „Арт Виза България”.
  И петата експозиция на галерията за 2011 г. ще бъде открита от Цветан Симеонов, председател на Управителния съвет на Българската търговско-промишлена палата (БТПП), най-голямата българска работодателска организация, подпомагаща явно не само българския бизнес, но и българското изкуство.
  Ще бъде достъпна за посетители от 11.11. 2011 г. до 10.01.2012 г.
  Подарете си един незабравим арт празник и елате да споделите с нас своето виждане за красота и стил. Очакваме ви на 11 ноември от 16.30 часа, във фоайето на БТПП в София, ул. „Искър” 9.

  Линк

Назад