Назад

БТПП съвместно с Асоциацията на българо-арабски икономически камари ще организира през тази година бизнес делегация до Кувейт


  • БТПП съвместно с Асоциацията на българо-арабски икономически камари ще организира през тази година бизнес делегация до Кувейт


    Председателят на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) Цветан Симеонов се срещна с Ахмад Алаедин, председател на Асоциацията на българо-арабски икономически камари (АБАИК) и председател на Ливано-българския бизнес съвет (ЛББС). Това съобщиха от БТПП в последния брой на бюлетина си "Инфобизнес".

    По време на разговора бяха дискутирани бъдещите планове през 2024 г. на Асоциацията с цел засилване на търговско-икономическите отношения между предприемачи от България и страните от арабския регион. В тази връзка бе договорено БТПП съвместно с Асоциацията на българо-арабски икономически камари да организира през тази година бизнес делегация до Кувейт, като предстои уточняване на периода за провеждане. 

    Председателят на БТПП запозна госта с предстоящите процеси в България във връзка с приемането на еврото като основна валута и как това може да се отрази на фирмите от арабския свят, търгуващи с нас.


    Линк

Назад