Назад

Информационен семинар на тема Възможности за бизнес със Северна Африка


 • Информационен семинар на тема Възможности за бизнес със Северна Африка


   
  Информационен семинар на тема Възможности за бизнес със Северна Африка

  На 14 март 2024 г. Българската търговско промишлена палата (БТПП), съвместно със службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (EUIPO) и помощния офис в Африка (Africa IP SME Helpdesk), организират хибриден семинар за повишаване на осведомеността на българските МСП относно възможностите за разширяване на икономическото сътрудничество и търговския стокообмен със страните от Северна Африка (Алжир, Египет, Либия, Мароко и Тунис) и услугите, предоставени на европейския бизнес от регионалния офис в Африка.

  Лектори на семинара ще бъдат представители на службата на Европейския съюз за интелектуална собственост (EUIPO), както и други експерти по интелектуална собственост.

  Събитието има за цел да повиши осведомеността на българските МСП при реализиране на бизнес сделки със страните от Северна Африка. Участниците ще получат полезна информация и експертни съвети как да улеснят достъпа си до този пазар и как да предотвратят възможни рискове при реализиране на търговска дейност. В хода на презентациите ще се обърне внимание и върху упражняването на права върху обекти на интелектуалната собственост в Северна Африка (закрила и регистрация на марки и изобретения). Семинарът е безплатен.

   

   

  Заявете Вашите предпочитания за присъствено или он-лайн участие  в срок до 12ти мapт на bscci@bcci.bg Телефон за връзка: 0887671200

   Он-лайн участието ще бъде реализирано през платформата ZООМ.

  Бизнес Юг е съвместен проект на Бургаската търговско-промишлена палата и информационен сайт Gramofona.com

   


  Линк

Назад