Назад

Разширяват се бизнес контактите ни с Египет


 • Разширяват се бизнес контактите ни с Египет


  Среща на ръководството на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) с посланика на Египет Халид Ибрахим Емара / Снимка: БТПП

  Възможности за насърчаване на двустранните икономически отношения и предстоящи съвместни събития бяха обсъдени днес на среща на ръководството на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) с посланика на Египет Халид Ибрахим Емара, съобщиха от палатата.

  Тя е продължение на дискусия между председателя на БТПП Цветан Симеонов, Адхам Омар, търговски съветник в посолството на Египет в София, и представители на египетската компания "Юроай секюрити".

  На днешната среща е било уточнено, че на 29 ноември т.г. в БТПП ще се състои Българо-египетски бизнес форум. Той ще постави акцент върху следните сектори: селско стопанство, химическа промишленост (торове), мебелна промишленост, фармацевтична промишленост, автомобилостроене, тютюн и тютюневи изделия, туризъм и др.

  Форумът ще включва представяне на различни икономически сектори с голям потенциал в двустранните търговски и инвестиционни отношения и двустранни бизнес разговори. Събитието ще бъде в хибриден формат.

   


  Линк

Назад