Назад

С благодарност към ЕВРОМАРКЕТ Груп


 • С благодарност към ЕВРОМАРКЕТ Груп


  На 18 август ЕВРОМАРКЕТ Груп, член на Българската търговско-промишлена палата, празнува 30-годишен юбилей от своето създаване. 
   
  Д-р Павлина Михайлова, председател на Сдружение "Лечение на КОВИД-19 с реконвалесцентна плазма", сърдечно поздравява компанията и й благодари за подкрепата: 
   
  "През ноември 2020, по време на най-тежката вълна на пандемията, ръководството на ЕВРОМАРКЕТ Груп взе решение да подкрепи една почти неизвестна неправителствена организация, регистрирана в обществена полза само преди 5 месеца. Ние получихме като дарение един животоспасяващ апарат за лечение на КОВИД-19 и автомобил с карта за гориво. Благодарение на предоставения автомобил успяхме да обиколим цялата страна, да окажем адекватна консултация на стотици болни и да обучим десетки лекари как да лекуват КОВИД-19. Смятам, че всички големи компании в България трябва да се запознаят с това, което ЕВРОМАРКЕТ Груп направиха за нас и да приложат техния опит. Сигурна съм, че всяка българска компания би се гордяла с нашите успехи, които се мултиплицираха благодарение на адекватната и навременна подкрепа на ЕВРОМАРКЕТ Груп, която е пример за истинска социална корпоративна отговорност"
   
   
  На снимката, от ляво надясно: Проф. Чавдар Ботев, д-р Павлина Михайлова и главните мениджъри на компанията Димитър Илчев и Боряна Радева с дарението - апарат за плазмафереза.

  Линк

Назад