Назад

Бизнесменът Дачев попари българите с тези цифри за цената на тока и прогноза Взимат се самоубийствени решения, свързани с енергетиката, категоричен е той


 • Бизнесменът Дачев попари българите с тези цифри за цената на тока и прогноза Взимат се самоубийствени решения, свързани с енергетиката, категоричен е той


   
   

  Хората се умириха от политическо празно говорене, липса на обещание и перспектива. Това заяви в ефира на БНТ бизнесменът Красимир Дачев.

  „Хората в Народното събрание (НС) си правят поредното сепуко. Те нямат връзка с това, което става в живия живот. Сякаш минават в друго измерение и живеят някакъв друг виртуален живот, който няма нищо общо с нашия“, каза той.

  „Предстои нов период на политически въртележки и неопределеност. Ще има получаване и връщане на мандати, а тогава ще се забави растежът“, прогнозира той.

  По думите му това ще донесе трагични плодове при сегашното трагично положение.

  „Взимат се самоубийствени решения, свързани с енергетиката. Люшкаме се от крайно дясно, в крайно ляво. Не се предлагат дългосрочни решения и принципи. Всички управляващи обаче искат те да разпределят, като са на власт и на тях да се молиш“, каза Дачев.

  Така стигаме до парадокса, че и сега има хора, които искат да раздават порции, Благодарение на тази несигурност, токът днес е 707 лв.“, заяви той.

   

  Цялото предаване може да се проследи ТУК 

   


  Линк

Назад