Назад

Главен герой Гена Събева: Предприемачеството е смелост, нищо друго


 • Главен герой Гена Събева: Предприемачеството е смелост, нищо друго


  Главен герой в "Нашият ден" е една изключителна жена, бизнес дама и мотиватор, която знае тайната на успешните жени-предприемачи.

  Гена Събева е бизнес дама, предприемач и ментор с близо 30 години професионален опит. Управляващ партньор е в семейната компания за управление на проекти в строителството „Събеви Груп“ и развива собствена франчайз марка ВИТ – Борса за матраци, мисията на която е да помага на хората да останат в България и да работят за себе си, създавайки собствен бизнес.

  През 2010 година  основава Асоциация на интериорните дизайнери в България (АИДБ) и има голям принос в популяризирането на професията на интериорния дизайнер. В структурата на международната бизнес организация BNI е вече четвърта година, като най-новият й проект е като директор на BNI Индустрия. От 2019 година е в управлението на „Българската търговско-промишлена палата” (БТПП) като член на изпълнителния съвет. Гена Събева учредява и „Агенция за инвестиции в строителството” (АИС) с цел пълното обслужване на български и чуждестранни инвеститори. Основател е на Сдружение на българските търговци, както и Business Lady Club „Женско предприемачество“, на който е председател.

  Гена Събева е организатор и на различни неформални събития, част от които е ежеседмичното събитие „Бизнес пътеки“. Бизнес преходът е от Боянско ханче до Боянски водопад и представлява тренировка за ума и тялото с цел създаване на нови контакти и откриване на нови бизнес идеи.

  Мисията на Гена Събева е да развива и подпомага предприемачеството в България. Тя е сред най-търсените и мотивиращи лектори, които са вдъхновявали стотици хора от сцените на събития като TEDxSerdikaWomen, Business Lady Excellence, Fuckup Nights Sofia и други.

  Нашите 5 стълба на успеха са:

  • PR и маркетинг
  • Нетуъркинг
  • Мастърмайнд групи за взаимопомощ
  • Личностно развитие
  • Социални каузи

  Снимки – Business Lady Club "Женско предприемачество"


  Линк

Назад