Назад

Обявени са условията за участие във Фестивала на виното и културното наследство Августиада през 2021 г.Обявени са условията за участие във Фестивала на виното и културното наследство Августиада през 2021 г.


 • Обявени са условията за участие във Фестивала на виното и културното наследство Августиада през 2021 г.


  Търговско-промишлена палата - Стара Загора и компания OINORAMA wine consulting & business solutions, в партньорство с Община Стара Загора, ви канят да станете част от уникалния Фестивал на виното и културното наследство Августиада. Той ще се проведе за десета юбилейна година от 24 до 26 септември 2021 гв Стара Загора, на откритона Античната улица и на други места в града - вижте програмата.

  Защо да участвате?

  За десета поредна година в Стара Загора си дават среща най-добрите изби на България, интересни и нови кулинарни продукти правят своята премиера на Августиада.Всяка година международното участие се засилва с традиционно участие на винарски изби от Балканските страни.В последните години винената и кулинарната култура в България бележат впечатляващо развитие и събития от такъв характер се радват на огромен интерес. Фестивалът в Стара Загора, с неговата уникалност и неповторима атмосфера, се очертава като водещ във винения календар на България с голям потенциал за привличане на международен интерес.Сред участниците и гостите ще бъдат представители на винопроизводството, хранителния бранш, хотелиерския и ресторантьорски бизнес, индустриалния сектор, държавни институции и много други гости и ценители на виното и кулинарията.Събитието предизвиква широко общо и специализирано регионално и национално медийно отразяване.

  И още...

  ТУРЦИЯ ще бъде международен акцент на Августиада 2021.

  По време на фестивала ще се проведе майсторски клас Наградените вина на Балканския винен фестивал 2021.

  Фестивалът ще бъде съпроводен с богата и разнообразна културна програма с участието на Държавна опера Стара Загора и други музикални състави.

  Ще бъде избрана ЦАРИЦА НА АВГУСТИАДА, като посланик на Фестивала.

  Духът на Августиада можете да почувствате на сайта на фестивала www.avgustiada.com с богата информация и видео материали от предишните му издания.

  Станете участник, гост, партньор и спонсор на Деветия фестивал на виното и културното наследство!

  За контакти: 042 626297, 042 626033, 0888 718677, info@chambersz.com, galina.niforou@gmail.com

   

  За участниците:


Назад