Назад

БТПП организира онлайн среща за инвестиционни партньорства с Азербайджан


 • БТПП организира онлайн среща за инвестиционни партньорства с Азербайджан


  Интернет събитието "България и Азербайджан-търговски и инвестиционни партньори" ще се проведе на 20 май т. г. от 11 ч., съобщиха от Българската търговско-промишлена палата (БТПП). Организатори на мероприятието са БТПП и Посолството на Азербайджан в София с цел насърчаване на икономическото сътрудничество между двете страни.
   
  "Събитието ще представи актуална информация за икономическите отношения между двете страни, както и ще насочи към секторите с потенциал във взаимната търговия и инвестициите", обясниха от Палатата. Сред тези сектори попадат хранително-вкусовата промишленост (ХВП), био производството, търговията с храни и напитки.
   
  В рамките на онлайн срещата ще бъде представен бизнес климатът в Азербайджан с неговите икономически и инвестиционни параметри. Участници в него ще бъдат представители на Министерството на икономиката (МИ), посланикът на Азербайджан, председателят на БТПП и др.
   
  Уебинарът е подходящ за български компании и дружества, които имат интерес към азербайджанския пазар, контакти с местни институции и компании, бъдещи партньори. Работният език на мероприятието е английски.
   
  Срокът за регистрация е 19 май т. г.
  Повече информация ще намерите тук.

  Линк

Назад