Назад

Проучване: 61% от компаниите у нас смятат, че ще оцелеят след пандемията


 • Алтернативните форми на заетост са шанс за големи икономии за компаниите, смята икономически анализатор


  Компаниите у нас са позитивни, че ще оцелеят. 61% от респондентите в нашите проучвания посочват, че ще оцелеят след пандемията. 4% имат дори увеличени обороти в момента, заяви Любомир Левичаров, икономически анализатор БТПП, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria


  "Проведохме серия от анкетни проучвания, които включват над 200 компании, браншови организации и регионални палати. 

   

  Питахме ги за оценката им за мерките на правителството в борбата с коронавируса", коментира Левичаров.


  По неговите думи 40% от фирмите смятат, че са нужни още мерки, подкрепени от бюджета.


  Линк

 • Проучване: 61% от компаниите у нас смятат, че ще оцелеят след пандемията
  Любомир Левичаров, икономически анализатор БТПП, Светът е бизнес, 01.05.2020

  Компаниите у нас са позитивни, че ще оцелеят. 61% от респондентите в нашите проучвания посочват, че ще оцелеят след пандемията. 4% имат дори увеличени обороти в момента, заяви Любомир Левичаров, икономически анализатор БТПП, в предаването "Светът е бизнес" с водещ Ивайло Лаков.

  "Проведохме серия от анкетни проучвания, които включват над 200 компании, браншови организации и регионални палати. Питахме ги за оценката им за мерките на правителството в борбата с коронавируса".

  "40% от фирмите считат, че са нужни още мерки, подкрепени от бюджета. 25% от тях смятат, че мерките са балансирани на фона на бюджета ни и размера на икономиката. 30% от компаниите имат разнопосочни мнения. Според някои средствата ще бъдат разходени неефективно", допълни гостът.

  Вижте цялото интервю в този линк https://www.bloombergtv.bg/svetat-e-biznes/2020-05-01/prouchvane-61-ot-kompaniite-u-nas-smyatat-che-shte-otseleyat-sled-pandemiyata


  Линк

Назад