Назад

Фирмите, които имат стоки за продан могат да ги вкарат в каталога


 • Фирмите, които имат стоки за продан могат да ги вкарат в каталога на GS1 България на


  Фирмите, които имат стоки за продан, могат да въведат информацията в продуктовия каталог на GS1 България. Това е заявил председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов по време на среща с президента Румен Радев с представители на бизнес организации, съобщиха от пресцентъра на Палатата.

   

   

  По думите на Симеонов това означава излизане на световните електронни пазари и възможност в непродължителни срокове за компенсиране загубите, които фирмите ще претърпят от директната търговия.

  На срещата Симеонов е посочил, че е необходимо съкращаване на сроковете в държавната администрация и по-бързо обслужване. Според него добре ще се отрази на фирмите удължаване на сроковете за изпълнение на техните задължения в тази ситуация.

  Председателят на БТПП е информирал, че по документите, които се заверяват в Палатата е видно, че в момента има много сериозен застой на износа. Ние сме осигурили и ще осигурим независимо от ситуацията обслужване на фирмите, защото без документи няма как да се движат стоките, е заявил Симеонов.

  Той е изтъкнал, че е много важно функционирането на транспортните коридори.

   


  Линк

Назад