Назад

БТПП ще раздаде днес годишните си награди за постижения в икономиката


 • БТПП ще раздаде днес годишните си награди за постижения в икономиката


  Българската търговско-промишлена палата ще раздаде на официална церемония тази вечер годишните си награди за постижения в икономиката – „Топ 100 на водещите фирми през изтеклата година“.

  Класацията се извършва на базата на седем икономически показатели и има амбициите да бъде ориентир за процесите в националната икономика като популяризира най-добрите практики за успешен бизнес.

  Българският бизнес е оптимистично настроен за очакванията си през 2020 година, въпреки предпазливите прогнози за глобалната икономика. Ръстът на позитивните нагласи в сравнение в миналата година е 10%, което е 63 на сто от анкетираните компании.

  Класацията Топ 100 подрежда фирмите единствено по обективните критерии и техните финансови отчети като в тазгодишното издание участват повече от 6500 фирми и компании, които реализират близо 80% от БВП. Българската търговско-промишлена палата представя класацията по време на 250 събития през годината като по този начин осигурява презентация на фирмите през водещи световни партньори.

  Традиционно наградите се връчват пред чужди търговски аташета и компании, политици и представители на бизнеса.


  Линк

Назад