Назад

20 години ТПП в Казанлък


 • 20 години ТПП в Казанлък  20 години от създаването си отбелязва утре Търговско-промишлената палата в Казанлък. За тържеството в града пристига Цветан Симеонов - председател на Българската търговско-промишлена палата - София.
  На специално тържество от 18,30 часа, в присъствието на медии, ще бъдат връчени и Почетни плакети по повод годишнината на фирми и организации, добри партньори на палатата.


  Линк

 • 20 години Търговско промишлена палата в Казанлък


   
  20 години от създаването си отбелязва утре Търговско промишлената палата в Казанлък. За тържеството в града пристига Цветан Симеонов-Председател на Българската Търговско - Промишлена палата -София. 
  На специално тържество от 18 ,30 часа, в присъствието на медии, ще бъдат връчени и Почетни плакети по повод годишнината на фирми и организации, добри партньори на палатата.

  Линк

 • 20 години ТПП в Казанлък


   
  20 години от създаването си отбелязва утре Търговско промишлената палата в Казанлък. За тържеството в града пристига Цветан Симеонов-Председател на Българската Търговско - Промишлена палата -София. На специално тържество от 18 ,30 часа, в присъствието на медии, ще бъдат връчени и Почетни плакети по повод годишината на фирми и организации, добри партньори на палатата.

  Линк

Назад