Назад

Попова иска да е вице и на Борисов


 • Попова иска да е вице и на Борисов


   

  Кандидатката за вицепрезидент от ГЕРБ Маргарита Попова за първи път обяви в Пазарджик, че двамата с титуляря за "Дондуков" 2 Росен Плевнелиев гледат и по-далеч в бъдещето. "Искаме хората да ни запомнят с изключително добра работа в рамките на конституцията, за да може след 5 г. да ни преизберат", отсече тя. Присъстващи веднага си спомниха, че премиерът Бойко Борисов вече обяви, че той ще е следващият кандидат-президент на ГЕРБ, и явно Попова иска да е и негово вице. Шефът на предизборния щаб на управляващите Цветан Цветанов поздрави Попова за раждането на третата й внучка, която е адашка с неговата трета дъщеря София. 
  Плевнелиев и Попова се договориха на редовен диалог с бизнеса. Кандидатите на ГЕРБ се срещнаха с ръководствата на БСК, БТПП и Асоциацията на индустриалния капитал.
  Работеща администрация и въвеждане на електронно правителство ще са във фокуса на президентската институция, обяви още Плевнелиев. Попова допълни, че двамата няма да позволят натиск от граждански организации, които всъщност са политически групи за натиск.

  Линк

Назад