Назад

Започва изложение за здраве и красота с био продукти


 • Monitor.bg: Започва изложение за здраве и красота с био продукти

  За четвърти път в София ще се организира специализираното търговско изложение „Здраве и красота с натурални и био продукти“. Събитието е организирано от Българска търговско-промишлена палата и ще се проведе от 24 до 27 октомври в Изложбена зала ЦУМ, вход откъм Музея на София. Медиен партньор е Информационна агенция и вестник „Монитор“.

  Изложението има за цел да събере на едно място натурални и био храни и напитки, билкова и натурална козметика, етерични масла. Да покаже на всеки потребител вълшебните свойства на природата и продуктите, които могат да бъдат извлечени от нея, а от друга страна - магията на етеричните масла. Входът е свободен.

  Участие ще вземе Българска Асоциация Биопродукти, която застава зад идеята за популяризиране на натуралните продукти. Ще бъдат представени бижута от кехлибар, които лекуват, облекчават, пречистват, защитават и хармонизират.

  Български производители ще представят домашна юфка и разнообразие от макаронени изделия без глутен, изделия от висококачествено българско брашно и пшеничен грис на достъпни цени, в съответствие с нуждите на клиента за по-модерни и здравословни продукти.

  Можете да се насладите на уникални и впечатляващи вкусове като Масала Чай, Черен чай с Шафран, Зелен чай Live Lite с микс от билки и много други. Любителите на Япония ще могат да се потопят в атмосферата с аксесоари за чаена церемония и традиционен японски зелен чай.

  Всички ценители на шоколада ще могат да открият вкусна и здравословна алтернатива на течния шоколад, разработена на основата на ядки - без консерванти, без оцветители, без хидрогенирани мазнини. Биологично сертифицирана ферма ще предложи сезонни зеленчуци, отгледани в местността Предела общ.Разлог.

  100% натурални български продукти

  Ще може да се тества и натурална козметика на БАН. Фирма участник ще презентира уникални пробиотични здравословни добавки. С натуралните екстракти можем да се погрижим за тялото, косата, лицето и стъпалата.

  За първи път в България се представя натурална козметика за всеки тип кожа и коса от Армения. Козметиката, която помага на кожата да се регенерира отвътре навън. Ще бъде презентиран душ-гел с вино, балсами за устни - люта чушка (придава лек обем на устните), облепиха, лайка, къпина с ванилия, продукти с преработени кайсиеви ядки, еликсир на младостта и още много други продукти!

  Ще бъде представен био крем за лице. Кремът събира в себе си растителното богатство на света - розова вода и пчелен восък; масла от Ший,Сусам и Кокос; масла от Шафран и Жожоба; масла от Маслина, Грозде, Кайсия, Бадем, Праскова и Пшеничен зародиш.

  Спортувахте ли тази седмица?

  Само по време на изложението ще разберем как да поддържаме добра форма. Ще бъде представен уреди „три в едно“ – използвате една машина, а получавате ефект в три области: Фитнес, Масаж, Терапия. И 10 минути работа с машини вибро-терапия се равняват на 1 час във фитнес залата. Всеки посетител ще получи индивидуална информация за серия от упражнения.

  Ще бъде представена широка гама здравословни продукти, полезни храни и хранителни добавки, кремове, мехлеми, масла и емулсии и други продукти на пчелна и билкова основа. Мехлемите са идеални за зимния сезон при справяне с настинка, хрема, главоболие.

   


  Линк

 • Mypr.bg: ПРЕСИНФОРМАЦИЯ ЗДРАВЕ И КРАСОТА С НАТУРАЛНИ И БИО ПРОДУКТИ

  Българска търговско-промишлена палата организира 4-то специализирано  търговско изложение „Здраве и красота с натурални и био продукти". Събитието ще се проведе от 24 до 27 октомври в Изложбена зала ЦУМ, вход откъм Музея на гр. София. Вход свободен. Медиен партньор е Монитор.

  Изложението има за цел да събере на едно място  натурални и био храни и напитки, билкова и натурална козметика, етерични масла. Да покаже на всеки потребител вълшебните свойства на природата и продуктите, които могат да бъдат извлечени от нея, а от друга страна - магията на етеричните масла.

  Какво ще бъде представено по време на изложение „Здраве и красота"

  Участие ще вземе Българска Асоциация Биопродукти, която застава зад идеята за популяризиране на натуралните продукти.

  Ще бъдат представени бижута от кехлибар, които лекуват, облекчават, пречистват, защитават и  хармонизират.

  Български производители ще представят  домашна юфка и разнообразие от  макаронени изделия без глутен, изделия от висококачествено българско брашно и пшеничен грис на достъпни цени, в съответствие с нуждите на клиента за по-модерни и здравословни продукти.

  Можете да се насладите на уникални и впечатляващи вкусове като Масала Чай, Черен чай с Шафран, Зелен чай Live Lite с микс от билки и  много други. Любителите на Япония ще могат да се потопят в атмосферата с  аксесоари за чаена церемония и традиционен японски зелен чай.

  Всички ценители на шоколада ще могат да открият  вкусна и здравословна алтернатива на течния шоколад, разработена на основата на ядки - без консерванти, без оцветители, без хидрогенирани мазнини!

  Биологично сертифицирана ферма ще предложи сезонни зеленчуци, отгледани в местността Предела общ.Разлог.

  100% натурални български продукти

  Ще може да се тества и натурална козметика на БАН. Фирма участник ще презентира  уникални пробиотични здравословни добавки. С натуралните екстракти можем да се погрижим за тялото, косата, лицето и стъпалата.

  Душ-гел с вино, истинска ароматерапия

  За първи път в България се представя натурална козметика за всеки тип кожа и коса от Армения. Козметиката, която  помага на кожата да се регенерира отвътре навън. Ще бъде презентиран душ-гел с вино, балсами за устни - люта чушка (придава лек обем на устните), облепиха, лайка, къпина с ванилия, продукти с преработени кайсиеви ядки, еликсир на младостта и още много други продукти!

  Ще бъде представен био крем за  лице. Кремът събира в себе си растителното богатство на света - розова вода и пчелен восък; масла от Ший,Сусам и Кокос; масла от Шафран и Жожоба; масла от Маслина, Грозде, Кайсия, Бадем, Праскова и Пшеничен зародиш.

  Спортувахте ли тази седмица?

  Само по време на изложението ще  разберем как да поддържаме добра форма. Ще бъде представен уреди „три в едно" – използвате една машина, а получавате ефект в три области: Фитнес, Масаж, Терапия. И 10 минути работа с машини вибро-терапия се равняват на 1 час във фитнес залата. Всеки посетител ще получи индивидуална информация за серия от упражнения.

  Загубим ли връзката с природата – губим всичко

  Ще бъде представена широка гама здравословни продукти, полезни храни и хранителни добавки, кремове, мехлеми, масла и емулсии  и други продукти на пчелна и билкова основа. Мехлемите са идеални за зимния сезон при справяне с настинка, хрема, главоболие.

  Очакваме Ви от 24 до 27 октомври в Изложбена зала ЦУМ!

  Следете страницата за повече информация: https://www.facebook.com/izlojeniezdraveikrasota


  Линк

Назад