Назад

БТПП пусна нова версия на продуктовия си каталог


 • Monitor.bg: БТПП пусна нова версия на продуктовия си каталог

  Българската-търговско промишлена палата стартира нова версия на продуктовия каталог БГ Баркод. Каталогът е отделен като самостоятелна платформа, а новият дизайн е изцяло ориентиран към потребителите.

  Всички функционалности на предходната версия, са запазени и към тях са добавени нови, съобразени с нуждите на фирмите и съвременните условия на търговия.

  Каталогът bgbarcode.bg позволява да се съхранява и споделя информация за продукти от всякакъв вид, маркирани със стандартен баркод, започващ с 380. За хранителни продукти информацията, която се въвежда, е съобразена с изискванията на европейските регламенти, а за текстил, дрехи и обувки – с нуждите на бранша.

  Каталогът е достоверен източник на данни, защото информацията за артикулите се въвежда директно от собственика на продукта (производител или търговец) или от оторизирано лице. БГ Баркод повишава безопасността на крайните потребители, тъй като освен легитимността на баркода, се проверя и автентичността на продукта.

  Каталогът дава безплатно представяне на данни за продуктите в интернет на два езика и през мобилното приложение БГ Баркод. Платформата дава възможност за добавяне на изображения, 360-градусови анимации, сертификати и документи.

   


  Линк

Назад