Назад

SECURITY EXPO 2018


 • Actualno.com: Започва най-голямото изложение за сигурност, охрана и киберзащита у нас – Security Expo 2018

  Първите дни на месеца бележат началото на единственото събитие у нас, посветено на сигурността на дома и бизнеса, различни специализирани форми на охрана, противопожарна безопасност и киберзащита. Утвърденото изложение без аналог в сферата ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център. 25-тото издание на SECURITY EXPO 2018 традиционно се провежда под патронажа на Министерството на вътрешните работи, организатори са Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център. Събитието ще бъде официално открито на 7 март от заместник-министъра на вътрешните работи, г-н Стефан Балабанов. Церемонията ще започне в 12.30 ч. и ще се проведе в централното фоайе на Интер Експо Център. В рамките на четири дни под един покрив ще се съберат представителите на сектора, обхващайки всички аспекти от дяловете „Сигурност“, „Безопасност“ и „Охрана“. SECURITY EXPO 2018 дава възможност на опериращите в бранша да проследят настоящите тенденции, да „надникнат“ в бъдещето и да се запознаят с последните технически нововъведения при пожароизвестяването, пожарогасенето, видеонаблюдението, CLOUD инженерството: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, оборудване на "интелигентни сгради", специализирани автомобили и техника. Форумът, който ще се проведе заедно с изложение Българска строителна седмица 2018, ще бъде съпътстван от богата програма. На дневен ред в нея ще бъдат поставени темите за „Ефективната борба с наводненията” и „Химическа защита“ според европейските норми и правила, както и „Неприкосновеността извън сигурността в контекста на новата правна рамка, която създава Общият регламент за защита на личните данни”. Ще бъдат поставени и въпросите за интегрираните решения за сигурност и безопасност; ще бъде обсъден и новият Закон за частната охранителна дейност. Създаването на сигурна среда, интелигентните продукти и системите за сигурност ще бъдат сред акцентите на многобройните продуктови и фирмени презентации. Вратите на SECURITY EXPO 2018 ще бъдат отворени за посетители от 10.00 до 18.00 часа от 7 до 9 март, а в събота, 10 март, от 10.00 до 16.00 часа. Входният билет е 5 лв., а специално в съботния изложбен ден входът е свободен.   Пълната информация за изложението, съпътстваща програма, списък на изложителите, новини и др. можете да намерите на сайта www.securityexpo.bg


  Линк

 • Mypr.bg: На 7 март се открива Изложението за сигурност, охрана и кебирзащита Security Expo!

  Започва единственото събитие у нас, посветено на сигурността за дома и бизнеса, охрана, противопожарна безопасност и киберзащита – изложение SECURITY EXPO 2018. Утвърденият форум ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център. Изложението се провежда традиционно под патронажа на Министерството на вътрешните работи, организатори са Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център.
   
  25-тото издание на изложението ще бъде официално открито на 7 март от заместник-министъра на вътрешните работи Стефан Балабанов. Церемонията ще започне в 12.30 и ще се проведе в централното фоайе на Интер Експо Център.
   
  В рамките на четири дни под един покрив ще се съберат представителите на бранша, обхващайки всички аспекти в секторите Охрана, Сигурност и Безопасност. SECURITY EXPO 2018 дава възможност на опериращите в бранша да проследят настоящите тенденции, да „надникнат" в бъдещето и да се запознаят с последните технически нововъведения при пожароизвестяването, пожарогасенето, видеонаблюдението, CLOUD инженерството: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, оборудване на "интелигентни сгради", специализирани автомобили и техника.
   
  Форумът, който ще се проведе заедно с изложение Българска строителна седмица 2018, ще бъде съпътстван от богата семинарна програма. На дневен ред в нея ще бъдат поставени темите за „Ефективната борба с наводненията" и „Химическа защита" според европейските норми и правила, както и „Неприкосновеността извън сигурността в контекста на новата правна рамка, която създава Общият регламент за защита на личните данни". Ще бъдат поставени и въпросите за интегрираните решения за сигурност и безопасност. Създаването на сигурна среда, интелигентните продукти и системите за сигурност ще бъдат сред акцентите на многобройните продуктови и фирмени презентации.
   
  Пълната семинарна програма, списък на изложителите и др. можете да намерите на сайта www.securityexpo.bg
   
  Вратите на SECURITY EXPO 2018 ще бъдат отворени за посетители от 10.00 до 18.00 часа от 7 до 9 март, а на 10 март /събота/ - от 10.00 до 16.00 часа. Входният билет е 5 лв., а през последния изложбен ден входът е свободен.
   
  Направете своята регистрация за безплатен вход на адрес: https://registration.iec.bg/expo/27/form/bg /линкът ще е активен до 23:59 ч. на 06.03.2018 г./

  Линк

 • Krakra.tv: Показват модерни средства за защита на Security Expo 2018

  Започва единственото събитие у нас, посветено на сигурността за дома и бизнеса, охрана, противопожарна безопасност и киберзащита – изложение SECURITY EXPO 2018. Утвърденият форум ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център. Изложението се провежда традиционно под патронажа на Министерството на вътрешните работи, организатори са Българската търговско-промишлена палата и Интер Експо Център. 25-тото издание на изложението ще бъде официално открито на 7 март от заместник-министъра на вътрешните работи Стефан Балабанов. Церемонията ще започне в 12.30 и ще се проведе в централното фоайе на Интер Експо Център. В рамките на четири дни под един покрив ще се съберат представителите на бранша, обхващайки всички аспекти в секторите Охрана, Сигурност и Безопасност. SECURITY EXPO 2018 дава възможност на опериращите в бранша да проследят настоящите тенденции, да „надникнат“ в бъдещето и да се запознаят с последните технически нововъведения при пожароизвестяването, пожарогасенето, видеонаблюдението, CLOUD инженерството: IP и мрежи, IT и комуникации, контрол на достъп, биометрия, оборудване на „интелигентни сгради“, специализирани автомобили и техника. Форумът, който ще се проведе заедно с изложение Българска строителна седмица 2018, ще бъде съпътстван от богата семинарна програма. На дневен ред в нея ще бъдат поставени темите за „Ефективната борба с наводненията” и „Химическа защита“ според европейските норми и правила, както и „Неприкосновеността извън сигурността в контекста на новата правна рамка, която създава Общият регламент за защита на личните данни”. Ще бъдат поставени и въпросите за интегрираните решения за сигурност и безопасност. Създаването на сигурна среда, интелигентните продукти и системите за сигурност ще бъдат сред акцентите на многобройните продуктови и фирмени презентации.


  Линк

 • Mvr.bg: ​Откриване на проявата - 7 март /сряда/; 12.30 часа, в сградата на Интер Експо Център

  25-ото изложение SECURITY EXPO 2018 ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център под патронажа на Министерството на вътрешните работи. Организатори са Българска търговско-промишлена палата и Интер Експо Център. На него посетителите ще имат възможност да се запознаят с иновации, свързани с пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, контрол на достъп, биометрия, периметрова защита, алармени системи, IT и комуникации, оборудване „интелигентни сгради“.

   

  Линк

 • Alfarss.net: Изложение SECURITY EXPO 2018

  25-ото изложение SECURITY EXPO 2018 ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център под патронажа на Министерството на вътрешните работи. Организатори са Българска търговско-промишлена палата и Интер Експо Център. На него посетителите ще имат възможност да се запознаят с иновации, свързани с пожароизвестяване, пожарогасене, видеонаблюдение, контрол на достъп, биометрия, периметрова защита, алармени системи, IT и комуникации, оборудване „интелигентни сгради“.

   

  Линк

 • Bta.bg: Президентът Румен Радев и представители на българския бизнес се срещнаха с ръководствата на стопански камари и работодателски организацииSECURITY EXPO 2018

  Изложение, посветено на сигурността за дома и бизнеса, охраната, противопожарната безопасност и киберзащитата - SECURITY EXPO 2018, ще бъде открито в 12.30 ч. от зам.-министъра на вътрешните работи Стефан Балабанов в Интер експо център. Изложението е под патронажа на министерството и е организирано от Българската търговско-промишлена палата и изложбения център.

   

  Линк

Назад