Назад

Предстои Мартенски базар – ВСИЧКО ЗА ЖЕНАТА


 • Desant.net: Арменски еликсир на младоста и японски чай на базар за 8 март

  Изложение в ЦУМ ще представи разнообразни продукти, необходими на всяка жена
   
   

  Автор: Десант

  От 6 до 11 март в изложбената зала на ЦУМ ще се състои Мартенски базар "Всичко за жената". Той ще се проведе за първи път и ще събере на едно място над 35 фирми, които ще предложат продукти, необходими на всяка жена.

  По време на изложението, организирано от Българската търговско-промишлена палата, ще бъдат представени козметични компании, предлагащи натурална и био козметика, етерични масла и продукти за здравето. Ще има също ръчно изработени чанти, бижута, рисувани кашмирни и копринени шалове.

  Покетителите ще могат да разгледат също така книги за възпитанието на детето - основно за метода Монтесори. Ще бъдат показани нови  колекции дрехи и трикотаж.  Дамите ще  разберат как да поддържат идеална спортна фигура с вибро уреди и ще имат възможност да ги изпробват по време на събитието.

  За първи път в България ще бъде представена натурална козметика за всеки тип кожа и коса от Армения. Козметиката, която помага на кожата да се регенерира отвътре навън. Ще бъде презентиран душ гел с вино, продукти с преработени кайсиеви ядки, еликсир на младостта и още много други продукти. Друга фирма ще представи био крем за лице и продукти на основата на розово масло.

  Посетители ще имат възможност да дегустират и истински зелен чай матча, сенча и гьокуро, който се внася директно от Япония.


  Линк

 • Business-club.bg: Предстои Мартенски базар – ВСИЧКО ЗА ЖЕНАТА

  Откриването ще бъде в 11.30 ч на 6-ти март /вторник/ от председателя на БТПП
   
  Мартенски базар –Всичко за жената се провежда за първи път и ще събере на едно място над 35 фирми. Целта на изложението е да съберем на едно място продукти, необходими на всяка жена. По време на изложението ще бъдат представени козметични фирми, предлагащи натурална и био козметика, етерични масла и продукти за здравето. С изложението БТПП ще зарадва посетителите с ръчно изработени чанти, бижута, рисувани кашмирни и копринени шалове. Ще можете да разгледате книги за възпитанието на детето - основно за метода Монтесори. Ще бъдат показани нови  колекции дрехи и трикотаж.  Дамите ще  разберат как да поддържат идеална спортна фигура с вибро уреди и ще имат възможност да ги изпробват по време на събитието
  Какво ще бъде представено по време на Мартенски базар – Всичко за жената
   
  100% натурални  продукти
  За първи път в България се представя натурална козметика за всеки тип кожа и коса от Армения. Козметиката, която  помага на кожата да се регенерира отвътре навън. Ще бъде презентиран душ-гел с вино, продукти с преработени кайсиеви ядки, еликсир на младостта и още много други продукти!  Друга фирма ще представи био крем за лице и продукти на основата на розово масло.
  Фирма - участник ще презентира  уникални пробиотични здравословни добавки. Малка българска фирма ще ни представи 100% натурални продукти, които са ръчно направени с етерични масла и растителни екстракти. Те залагат на козметика, достъпна за повече хора, които предпочитат да заложат на природата, вместо да използват синтетични продукти. Ще бъде презентиран био крем за лице и тяло, който съдържа  100%-ва розова вода и чист пчелен восък
   
  За бъдещите майки
  Ще бъде представено голямо разнообразие от книги, които са полезни в най-различни сфери от живота, а една от основните теми е отглеждането и възпитанието на деца. Подготвени са издания, свързани със Монтесори обучение, саморазвитие, образование, психология и други.
  Специална козметика на основата на масла ще бъде представена за най-малките посетители.  Ще могат да бъдат закупени трикотажни стоки за цялото семейство.
   
  Ръчно изработени
  За първи път при нас ще бъдат показани ръчно рисувани копринени и кашмирни шалове, шалове-фишу и бандани. Уникални дизайни и изработки, подходящи за всяка дама и повод.
  Конфекция и трикотаж
  Фирма от Балчик ще представи уникална памучна конфекция. Посетителите ще могат да закупят нови модели дизайнерска дрехи. Фирма от Трявна ще предложи висококачествен трикотаж - голямо разнообразие от модели и разцветки за всеки вкус!
   
  Чаша чай
  Посетители ще имат възможност да дегустират истински зелен чай матча, сенча и гьокуро, който се внася директно от Япония.
  Не пропускайте да посетите Мартенски базар- „Всичко за жената“
   
  Дати:  6 - 11 март
  Място: Изложбена зала ЦУМ, вход откъм Минералните бани
  Работно време: 10.00 – 19.00 ч
  Вход свободен
  За допълнителна информация: тел. 02/ 8117 428; fairs13@bcci.bg

  Линк

Назад