Назад

Победителите в конкурса „ИТ проект на 2017 г.“ ще бъдат обявени на 21 февруари в Гранд Хотел София


 • Mypr.bg: Победителите в конкурса „ИТ проект на 2017 г.“ ще бъдат обявени на 21 февруари в Гранд Хотел София

  Церемонията по награждаване на победителите за 2017 г. в традиционния конкурс „ИТ проект на годината”, организиран от ICT Media с подкрепата на Банка ДСК, ще се състои на 21 февруари 2018 г., сряда, от 19.00 ч. в Гранд Хотел София, зала София.

  Конкурсът “ИТ проект на годината” се провежда за четиринадесета година от ICT Media и за десети пореден път е подкрепен от Банка ДСК. В оспорвана надпревара се включиха общо 25 ИТ проекта, 11 от които са реализирани в публичния сектор с категории "Централна администрация", "Общинска администрация", "Здравеопазване", "Образование", а останалите 14 кандидатури са от корпоративния в категории "Транспорт и логистика", "Промишленост", "Банки", "ИТ и аутсорсинг", "Телекомуникационни и комунални услуги".

  Oт началото на конкурса през 2004 г., в печатното и електронното издание на Computerworld Bulgaria са публикувани над 330 проекта, а от 2008 г., когато Банка ДСК за първи път подкрепи инициативата, броят на проектите надхвърля 250.

  Целта на инициативата е да бъдат представени най-значимите, мащабни и ефективни ИТ проекти по изграждането и използването на информационни системи и решения в българските компании, предприятия и институции в национален мащаб през съответната година на провеждане на конкурса.

  Наградите ще бъдат връчени от: Велик Занчев, заместник-министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията (МТИТС); Атанас Темелков, председател, Държавна агенция "Електронно управление"; Христо Христов, заместник-ръководител на Представителството на Европейската комисия в България; Цветан Симеонов, председател, Българска търговско-промишлена палата; Стамен Кочков, председател на УС, Българска асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ); Огнян Траянов, председател на УС, Българска асоциация по информационни технологии (БАИТ); Жени Бонева, председател на журито в тазгодишното издание на Конкурса и заместник-председател на УС и председател на Комитета по членство на ISACA Sofia Chapter; Даниела Улямова, началник управление „Информационна трансформация, направление ИТ и операции“, Банка ДСК и Владимир Владков, издател, Computerworld България.


  Линк

Назад