Назад

София е домакин на ново изложение за вино и спиртни напитки


 • Bnt.bg: София е домакин на ново изложение за вино и спиртни напитки

  Изложение-дегустация на вино, спиртни напитки и храни се провежда до утре в изложбената зала в ЦУМ. Организатор е Българската търговско-промишлена палата.

  Изложението SOFIA WINE & SPIRIT FEST е насочено както към потребителите, така и към търговци и други професионалисти от бранша. Целта на организаторите е да съберат най-доброто от света на спиртните напитки на едно място.

  Цветан Симеонов, председател на Българската търговско-промишлена палата: "Изложението го правим с участие на чужди фирми, чужди производители. Това са производители от Германия, Италия, Македония, Австрия, Франция. По този начин ги поставяме в една конкурентна среда, защото опитът ни показва, че конкуренцията на фирми, които работят и се управляват добре, им влияе само оздравяващо."

  Освен вина на изложението ще има и други алкохолни питиета. Изложението е отворено за посетители до 20:00 часа.

   


  Линк

 • Stolica.bg: София е домакин на ново изложение за вино и спиртни напитки

  Изложение-дегустация на вино, спиртни напитки и храни, което се провежда в София ще продължи до 20:00 часа днес в изложбената зала в ЦУМ. Входът е откъм Централна баня, бул. „Княгиня Мария Луиза“ № 2. Събитието е организирано от Българска търговско-промишлена палата.

  Идеята на изложението SOFIA WINE & SPIRIT FEST е да се представи най-доброто от спиртните напитки на едно място и то не само местно производство. Фестът е адресиран не само към потребителите, но и към търговците и специалистите от сектора.

  Председателят на Българската търговско-промишлена палата Цветан Симеонов каза, че изложението е с участието на производители от Италия, Германия, Франция, Македония, Австрия. „Опитът ни показва“ – уточни той, „че конкуренцията на фирми, които работят и се управляват добре, им влияе само оздравяващо“.

  На събитието са представени освен вина и други алкохолни напитки. Посетителите могат до 20.00 часа днес да си закупят билети на входа, където се провежда изложението.


  Линк

 • E-novinar.com: София е домакин на ново изложение за вино и спиртни напитки

  Изложение-дегустация на вино, спиртни напитки и храни се провежда до утре в изложбената зала в ЦУМ. Организатор е Българската търговско-промишлена палата.

   

   


  Линк

Назад