Назад

Sofia Wine&Spirit Fest


 • B2bmedia.bg: Изложението SOFIA WINE & SPIRIT FEST за първи път в София

  Първото издание на SOFIA WINE & SPIRIT FEST – изложение-дегустация на вино, спиртни напитки и храни ще се проведе от 9 до 11 февруари в изложбената зала в ЦУМ /вход откъм Централна баня/. Организатор е Българската търговско-промишлена палата – Център за фирмено обслужване. Разнообразие от български, френски, италиaнски, австрийски, германски, македонски и др. вина ще очакват да бъдат дегустирани и оценени от любителите. Сред участниците са: Семейна винарска изба «Присое», чиято продукция е от разнообразните предимно класически сортове грозде – Шардоне, Мерло, Каберне Совиньон; Миниталия – официален вносител на италианско веган вино Gonella, което за разлика от другите вина, не използва животински деривати и алергени в никои от процесите на производство; пенливи и десертни вина от Австрия и Германия от Авексим; Винарска изба «Афузов» – с традиция във винарския бизнес вече повече от 40 години; най-новата винарна в Македония Изба «Стоби» – производител на класически, трапезни и барикови вина; «Френски вина за Ценители» ще изненадат с качеството и автентичността си директно от френските изби; Винарна «Славовица» – висококачествени бели и червени вина, произведени в изба „Херос“; Винарна «Даробас» ще предложи на ценителите вина, произведени от собствени насаждения, култивирани от сертифицирани елитни посадки на прочути френски, италиански и испански пепиниери; Винарска изба «Кьосев», специализирана в производството на висококачествени вина в малки бутикови серии; Винарска изба «Рупел» – производител на вина от собствени лозови масиви с български, италиански и френски сортове грозде; Le More srl е италианска фирма, която ще предложи вина, произведени от специални селектирани сортове грозде като Примитиво 100%, Неро Ди Троя 100%, Фалангина, Шардоне и други. Освен вина, на изложението ще има и други алкохолни питиета. Участие ще вземе Алкохолна фабрика «Нордикс», която произвежда водка, ракия, уиски, джин, ром, бренди, текила, синьо кюрасо, трипъл сек, шнапс праскова, шнапс кокос, самбука, лимончело, червени и бели вина, дестилати и др. Ще има и щандове за напитки от чай или от билки. На изложението ще участват и фирми от хранителния бранш: Свинекомплекс Голямо Враново Инвест АД – производител на месни колбаси и деликатеси; цялата продуктова гама на швейцарската марка шоколади Stella; Сладки хапки и лимецки, приготвяни без консерванти. Българската гурме марка Elizabeth luxury chocolate, която държи най-високи стандарти в шоколатиерството ще представи по време на Sofia Wine&Spirit Fest белгийски шоколад “Callebaut” с изцяло натурални пълнежи без съдържание на консерванти. Заповядайте на щанда им в Изложбена зала ЦУМ, на който ще има за всеки стил и вкус изкушаващо предложение. Изложението е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци и други професионалисти от бранша. Работното време е от 12.00 до 20.00 ч.


  Линк

 • Mypr.bg: SOFIA WINE & SPIRIT FEST

  Броени дни остават до първото издание на SOFIA WINE & SPIRIT FEST – Изложение-дегустация на вино, спиртни напитки и храни, което ще се проведе от 9 до 11 февруари в изложбената зала в ЦУМ /вход откъм Централна баня/. Организатор е Българската търговско-промишлена палата – Център за фирмено обслужване.

  Разнообразие от български, френски, италиaнски, австрийски, германски, македонски и др. вина ще очакват да бъдат дегустирани и оценени от любителите. Сред участниците са: Семейна винарска изба «Присое», чиято продукция е от разнообразните предимно класически сортове грозде – Шардоне, Мерло, Каберне Совиньон; Миниталия - официален вносител на италианско веган вино Gonella, което за разлика от другите вина, не използва животински деривати и алергени в никои от процесите на производство; пенливи и десертни вина от Австрия и Германия от Авексим; Винарска изба «Афузов» – с традиция във винарския бизнес вече повече от 40 години; най-новата винарна в Македония Изба «Стоби» – производител на класически, трапезни и барикови вина; «Френски вина за Ценители» ще Ви изненадат с качеството и автентичността си директно от френските изби; Винарна «Славовица» - висококачествени бели и червени вина, произведени в изба "Херос"; Винарна «Даробас» ще предложи на ценителите вина, произведени от собствени насаждения, култивирани от сертифицирани елитни посадки на прочути френски, италиански и испански пепиниери; Винарска изба «Кьосев», специализирана в производството на висококачествени вина в малки бутикови серии; Винарска изба «Рупел» - производител на вина от собствени лозови масиви с български, италиански и френски сортове грозде; Le More srl е италианска фирма, която ще предложи вина, произведени от специални селектирани сортове грозде като Примитиво 100%, Неро Ди Троя 100%, Фалангина, Шардоне и други!

  Освен вина, на изложението ще има и други алкохолни питиета. Участие ще вземе Алкохолна фабрика «Нордикс», която произвежда водка, ракия, уиски, джин, ром, бренди, текила, синьо кюрасо, трипъл сек, шнапс праскова, шнапс кокос, самбука, лимончело, червени и бели вина, дестилати и др.

  Tatratea Bulgaria е алкохолна напитка на основата на натурален екстракт от чай съдържаща планински билки и чиста вода от Татрите. TATRAТEA е не само напитка от чай, но и много повече! На Sofia Wine&Spirit Fest, ще се запознаете по-отблизо с тази магическа отвара от планината. Ще можете да дегустирате и шестте вкуса.

  Заповядайте да опитате от уникалните 100% натурални билкови безалкохолни напитки с марка BESST на щанда на Биодринкс ООД, където ще получите и информация за функционалното въздействие на билковите композиции, които се намират под формата на течен билков екстракт в капачките на напитките.

  Елате на щанд №9 на Sofia Wine&Spirit Fest, за да се повеселите с ALCOHOPOLY - най-забавната парти игра правена някога! Играта спечели приза: 'Най-добра настолна игра' на Първите Български Гейм Награди (BGA 2016) и събра най-много гласове от всички фенове! 

  На изложението ще участват и фирми от хранителния бранш: Свинекомплекс Голямо Враново Инвест АД – производител на месни колбаси и деликатеси; цялата продуктова гама на швейцарската марка шоколади Stella; Сладки хапки и лимецки, приготвяни без консерванти.

  Българската гурме марка Elizabeth luxury chocolate, която държи най-високи стандарти в шоколатиерството ще представи по време на Sofia Wine&Spirit Fest белгийски шоколад “Callebaut” с изцяло натурални пълнежи без съдържание на консерванти. Заповядайте на щанда им в Изложбена зала ЦУМ, на който ще има за всеки стил и вкус изкушаващо предложение!

  Очакват Ви и много изненади, томболи с награди, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации.

  Изложението е насочено както към крайни клиенти, така и към търговци и други професионалисти от бранша. Работното време е от 12.00 до 20.00 ч.

  Пълна информация за изложението, списък на изложителите и новини можете да видите на сайта www.winefest.bcci.bg


  Линк

 • Eventsmedia.bg: Изложение и дегустация, предназначено както към крайни клиенти, така и към търговци и други професионалисти от бранша

  Разнообразие от български, френски, италиaнски, австрийски, германски, македонски и други вина ще очакват да бъдат дегустирани и оценени от любителите на изложението на вино, спиртни напитки и храни.

  Сред участниците на SOFIA WINE & SPIRIT FEST са: Семейна винарска изба «Присое», чиято продукция е от разнообразните предимно класически сортове грозде – Шардоне, Мерло, Каберне Совиньон; Миниталия - официален вносител на италианско веган вино Gonella, което за разлика от другите вина, не използва животински деривати и алергени в никои от процесите на производство; пенливи и десертни вина от Австрия и Германия от Авексим; Винарска изба «Афузов» – с традиция във винарския бизнес вече повече от 40 години; най-новата винарна в Македония Изба «Стоби» – производител на класически, трапезни и барикови вина; «Френски вина за Ценители» ще Ви изненадат с качеството и автентичността си директно от френските изби; Винарна «Славовица» - висококачествени бели и червени вина, произведени в изба "Херос"; Винарна «Даробас» ще предложи на ценителите вина, произведени от собствени насаждения, култивирани от сертифицирани елитни посадки на прочути френски, италиански и испански пепиниери; Винарска изба «Кьосев», специализирана в производството на висококачествени вина в малки бутикови серии; Винарска изба «Рупел» - производител на вина от собствени лозови масиви с български, италиански и френски сортове грозде; Le More srl е италианска фирма, която ще предложи вина, произведени от специални селектирани сортове грозде като Примитиво 100%, Неро Ди Троя 100%, Фалангина, Шардоне и други!

  Освен вина, на изложението ще има и други алкохолни питиета. Участие ще вземе Алкохолна фабрика «Нордикс», която произвежда водка, ракия, уиски, джин, ром, бренди, текила, синьо кюрасо, трипъл сек, шнапс праскова, шнапс кокос, самбука, лимончело, червени и бели вина, дестилати и др. 

  Tatratea Bulgaria е алкохолна напитка на основата на натурален екстракт от чай съдържаща планински билки и чиста вода от Татрите. TATRAТEA е не само напитка от чай, но и много повече! На Sofia Wine&Spirit Fest, ще се запознаете по-отблизо с тази магическа отвара от планината. Ще можете да дегустирате и шестте вкуса.

  Можете да опитате още от уникалните 100% натурални билкови безалкохолни напитки с марка BESST на щанда на Биодринкс ООД, където ще получите и информация за функционалното въздействие на билковите композиции, които се намират под формата на течен билков екстракт в капачките на напитките.

  Елате на щанд №9 на Sofia Wine&Spirit Fest, за да се повеселите с ALCOHOPOLY - най-забавната парти игра правена някога! Играта спечели приза: 'Най-добра настолна игра' на Първите Български Гейм Награди (BGA 2016) и събра най-много гласове от всички фенове!  

  На изложението ще участват и фирми от хранителния бранш: Свинекомплекс Голямо Враново Инвест АД – производител на месни колбаси и деликатеси; цялата продуктова гама на швейцарската марка шоколади Stella; Сладки хапки и лимецки, приготвяни без консерванти. 

  Българската гурме марка Elizabeth luxury chocolate, която държи най-високи стандарти в шоколатиерството ще представи по време на Sofia Wine&Spirit Fest белгийски шоколад “Callebaut” с изцяло натурални пълнежи без съдържание на консерванти. Заповядайте на щанда им в Изложбена зала ЦУМ, на който ще има за всеки стил и вкус изкушаващо предложение!

  Очакват Ви и много изненади, томболи с награди, вкусни и привлекателни предложения, специални намаления и дегустации.

  Първото издание на SOFIA WINE & SPIRIT FEST ще се проведе от 9 до 11 февруари  между 12:00 и 20:00 часа в изложбената зала в ЦУМ /вход откъм Централна баня/. Организатор е Българската търговско-промишлена палата – Център за фирмено обслужване.


  Линк

Назад