Назад

Страст и сънища в галерия Арт Виза България


 • Страст и сънища в галерия Арт Виза България  <


   
   
   
  След дългото горещо лято галерия Арт Виза България провокира с размисли и страсти в своята първа за новия сезон изложба във фоайето на Българска търговско-промишлена палата. Заглавието “Страст и сънища”, пресъздава вълненията и емоциите на четирима оригинални български художници: Димитър Войнов - син, Александрина Караджова, Цветелина Русалиева и Теодора Проданова. 20 картини, изпълнени с различни материали - сух пастел, акрил и масло ще покоряват ценителите на съвременното българско изкуство до края на месец октомври.
   
  Събитието бе открито от председателя на УС на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) - Цветан Симеонов. Присъстваха много български медии, представители на бизнеса, приятели на художниците и ценители на изобразителното изкуство.
   
  Арт Виза България вече е и интегрирана медия за изкуство, култура и туризъм и ще коментира и отразява активно желанието и възможностите на нашите творци да се изявяват у нас и в чужбина. Сайтът на медията вече е реновиран и ще приобщава атрактивно и нестандартно бизнесът и туризма към културата и изкуството. Сред първите стъпки в тази посока ще бъде гастроли на млади български художници още през следващия месец в част от топ-хотелите на България.  
   
  Събитието на 27 септември бе полято с розе и червено вино - нова селекция винарска изба "Стримона", собственост на БКК АД и със специалната подкрепа на "Мес-ко", Петрич.  
   
  Галерия „Арт Виза България” ви очаква всеки делничен ден от 9.00 до 17.30 часа, София ул. "Искър" № 9, фоайето БТПП.

  Линк

Назад