Назад

БТПП раздава 24-ите призове за постижения в икономиката


 • БТПП раздава 24-ите призове за постижения в икономиката


  С бронзови статуетки Хермес, дело на известния скулптор Ставри Калинов, плакети и грамоти ще бъдат наградени победителите в Класацията на БТПП Топ 100 фирми, водещи в икономиката на страната - издание 2017. Ще бъдат отличени и най-добрите в категориите: посланик, търговски представител, регионална търговско-промишлена палата, браншова организация, медия и журналист. Тържествената церемония е на 4 декември 2017 г. в 17.00 часа в София Хотел Балкан. На тържеството ще присъстват представители на държавните институции, дипломатическите мисии, акредитирани у нас, членове на БТПП, браншови организации, регионални търговско-промишлени палати и камари, партньори на Палатата от страната и чужбина. 


  Линк

 • Sofia.media: БТПП раздава 24-ите призове за постижения в икономиката

  С бронзови статуетки Хермес, дело на известния скулптор Ставри Калинов, плакети и грамоти ще бъдат наградени победителите в Класацията на БТПП Топ 100 фирми, водещи в икономиката на страната - издание 2017.

  Ще бъдат отличени и най-добрите в категориите: посланик, търговски представител, регионална търговско-промишлена палата, браншова организация, медия и журналист. Тържествената церемония е на 4 декември 2017 г. в 17.00 часа в София Хотел Балкан.

  На тържеството ще присъстват представители на държавните институции, дипломатическите мисии, акредитирани у нас, членове на БТПП, браншови организации, регионални търговско-промишлени палати и камари, партньори на Палатата от страната и чужбина.


  Линк

Назад