Назад

Подаваме ръка на бизнеса с наши средства


 • Подаваме ръка на бизнеса с наши средства
   

  Стартира Портал за пряка електронна търговия - Електронна продуктова база на POLIGON Grup, с подкрепата на БТПП Подаваме ръка на малкия и средния бизнес с наши средства, каза председателят на УС на Палатата Цветан Симеонов, при представянето на проекта.

  Така се надяваме да подпомогнем първоначално въведените над 6475 фирми да актуализират своята информация и да въведат безплатно представяния за своите продукти. в Портал за пряка електронна търговия . Електронната продуктова база на POLIGON Grup. До края на годината Палатата ще попълва, безплатно за бизнеса, информационната база на съвместния проект за пряка електронна търговия. Добре беше да има възможност по европейска програма да се пише, спечели и одобри подобен проект, но сроковете не чакат, затова подаваме ръка на бизнеса с наши средства – подчерта Цветан Симеонов, при представянето на проекта.

  Това е нова възможност фирмите „да говорят” пряко помежду си – каза Нив Шварц, който е изпълнителен директор на POLIGON Grup, която е със световен опит от 12 години - в услуга на малкия и средния бизнес. Предимствата за българските фирми от включването им в портала са, че ще имат възможност за пряк достъп до международните пазари; да включват основни данни за фирмите и произвежданите/търгувани от тях продукти; това е възможност да се представят и да рекламират продуктите/услугите си, без да правят допълнителни разходи за това, вкл. и за създаване на собствен уеб сайт, както и лесно да намират свои партньори; Те ще имат възможност да виждат стоките, които ги интересуват и да представят своите продукти.

  БТПП ше осигури пълно обслужване на фирмите за включването им в портала, чрез пакет от услуги. Проектът ще бъде представен в рамките на програмата на БТПП на есенния Пловдивски панаир на 26 септември от 13 часа в палата 18.

  Повече по темата на сайта на Палатата www.bcci.bg


  Линк

Назад